Calendari de cros temporada 2015-16

Jose

Aquí podreu trobar tota la programació prevista i normativa de les diferents curses on participaran les categories més petites del club. La informació s'actualitzarà periòdicament a mesura que els organitzadors concretin els horaris i normativa.

Toca gaudir d'una altra gran temporada de curses de cros!!!!!!

Data Prova Reglamentació Inscripcions
1/nov/2015 42è Cros de Sta. Coloma de Farners ** Reglament i horaris  
8/nov/2015 33è Cros de Vila-seca Reglament i horaris Tancada
15/nov/2015 39è Cros Els Àngels-La Granja Reglament i horaris Tancada
15/nov/2015 46è Cros Ciutat...

El CAT celebra el 25 aniversari amb un dinar. No hi falteu!

lluis

Com un dels actes principals del 25è aniversari, el Club ha organitzat un dinar de germanor per al diumenge 25 d'octubre a l'espai granja escola DiadeGranja de Reus. La convocatòria és a les 13.00h en aquest espai i hi estan convidats tant socis com familiars de socis, antics socis i simpatitzants.

Per tal d'apuntar-vos només cal que passeu per les pistes i contacteu amb l'Àlex López o amb Bernat Rocamora. Ells us apuntaran i recolliran els diners en el mateix moment. Penseu que la data límit per apuntar-se és el dia 16 d'octubre.

Per si no sabeu com arribar-hi, us facilitem la següent informació:
- Coordenades GPS: 41.157032 i 1.136127
- Es troba a les afores de Reus. S'ha d'entrar a Reus per la carretera de Constantí.
- La pàgina web d'aquest espai és www.diad...

Luis Sáez, Jan Sans, Mireia López i el CAT, reconeguts en els premis Auriga Fuscus 2015

lluis

El Club Atletisme Tarragona i tres dels seus més destacats atletes van ser premiats aquest divendres en el transcurs de l'acte de lliurament de la vuitena edició dels Premis Auriga Fuscus, organitzats pel Consell Esportiu del Tarragonès i el Conseel Comarcal del Tarragonès, que va tenir lloc a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona.

Jan Sans va obtenir el premi a l'esportista masculí en edat escolar que més ha destacat pels seus mèrits esportius i la seva trajectòria, així com per haver projectat la imatge de la comarca fora del seu àmbit.

Luis Sáez va ser guardonat com a millor esportista veterà i per la seva trajectòria com a model de pràctica esportiva en l'edat adulta. Amadeo Serres va recollir el premi en nom seu, ja que Luis es trobava fora ...