Mireia López campiona de Catalunya de proves combinades

BlancaT

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de proves combinades, des de la categoria aleví fins a la absoluta, a l'Estadi Municipal de Can Llobet de Barberà del Vallés, amb la presència de 7 atletes del Club Atletisme Tarragona.

Mireia López es va proclamar campiona de Catalunya en categoria juvenil, aconseguint una marca de 4.268 punts, sent la única de la seva categoria en superar la barrera dels 4.000 punts. Mireia aconseguia la victòria en quatre de les set proves de què consta l'heptathló juvenil, en els 200 metres llisos, (25.93s), el salt de llargada (5,23m), el llançament de javelina (30,54m), i els 100 metres tanques (15.36), prova en la què entrava a meta amb el mateix temps que la que seria la seva gran rival en la primera jornada de la competició, la Clara...

27ena Pujada al Loreto

Nene

Aquest passat diumenge 29, tení lloc la 27ena Pujada al Loreto, cursa tradicional del calendari tarragoní, organitzada per la ONCE i el Patronat d'esports, que va endur-se l'atleta Pedro Ortega amb un temps de 23.24, seguit de molt a prop de Jorge de Andrés amb 23.40 (primer veterà). Completaren la cursa tres atletes més del Club Atletisme Tarragona: Xavier Ros, 10è amb un temps de 27.08, Dídac Safont 14è amb un temps de 28.05 i Cristina Iniesta, 140ena. amb un temps de 39.54.

Tarragona Estiu Camp 2016

Jose

Aquest estiu el Club Atletisme Tarragona col·labora al Tarragona Estiu Camp 2016 amb un campus d'atletisme.
La inestimable col·laboració del col·legi Sant Pau Apòstol, amb la cessió de part de les seves instal·lacions, ha permès engegar una iniciativa que el club tenia moltes ganes de tirar endavant, i la petició de moltes mares i pares de continuar amb el nostre esport també a l'estiu per fi es farà realitat.
Però, tot i que l'eix principal serà donar a conèixer el nostre esport i gaudir d'ell, les jornades inclouran també activitats aquàtiques a la piscina del centre, tallers, jocs, convivència, ... tot plegat per fer molt atractius els matins del mes de juliol. També hi haurà l'opció de menjador, podent escollir entre diferents horaris.

No hi falteu, tenim moltes il·lusions i mo...

15 atletes de l’ECAT a la final del Campionat de Catalunya

BlancaT

Aquest dissabte es va disputar la prèvia del Campionat de Catalunya Individual benjamí, aleví i infantil a Castellar del Vallès. En aquest, hi van participar fins a 30 atletes de l’escola del Club Atletisme Tarragona, 15 dels quals van aconseguir el pas a la final del Campionat en classificar-se entre els 16 millors en el cas de les curses i entre els 12 millors en el cas dels concursos.

Els primers en aconseguir el pas a la final van ser els alevins Pol Mascarell a l’alçada, Rubén Paredes a la llargada i al disc, Natàlia Sánchez a la llargada i al 60 mt, Martina Pomes al 60 mll i a l’alçada, Júlia Suárez al 2000 mm i Laia Aldave i Berta Pelicano al llançament de disc.

Acte seguit, era el torn dels benjamins. Joan Sinfreu i Unai Ortiz de Landázuri al salt d’alçada, Lluc Subirós al llançam...

Quatre equips del CAT, finalistes als Campionats de Catalunya de relleus

lluis

Un total de quatre equips del Club Atletisme Tarragona han assolit posició de finalista, d'entre els set equips presentats, en els diferents Campionats de Catalunya de relleus disputats aquest cap de setmana. El millor resultat va ser per l'equip aleví femení de 4x60, amb una excel.lent quarta posició final, al Campionat de Catalunya de relleus de promoció disputat a Tarragona, i en el què l'equip l'equip benjamí femení de 4x60 eren sisenes i l'equip infantil femení de 4x80 vuitenes. També l'equip de relleu 4x400 juvenil femení aconseguia una brillant cinquena posició en la final del Campionat de Catalunya disputat aquest diumenge a L'Hospitalet de Llobregat.

L'equip aleví femení de 4x60 finalitzà en una excel.lent quarta posició en la final de la prova, amb un temps de 35,37 segons....

6 equips disputaran aquest dissabte la final del català de relleus

BlancaT

Aquest dissabte pel matí es disputarà a Camp Clar la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus de promoció. L’ECAT hi estarà representada per 6 equips: el 4x60 benjamí masculí (Unai Ortiz de Landázuri, Joan Sinfreu, Guillem Ferran i Lluc Subirós) i femení (Andrea Molina, Carla Castellví, Luana Izaga i Sílvia Vicente), el 4x60 aleví masculí (Gerard Ferrándiz, Hugo Saiz, Egoitz Pedrol i Pol Mascarell) i femení (Cristina Reyes, Laia Aldave, Natàlia Sánchez i Martina Pomes), el 4x80 infantil femení (Laurine Marimón, Liana de las Heras, Carla González i Laura Yan Solé) i el 4x100 cadet masculí (Pep Aldave, Mario Sánchez, Bernat Verdú i Lucas Fariña).

A més, per la tarda es disputarà, també a les pistes de Camp Clar, l’última jornada del Campionat Territorial.

Tots els que vulgueu gau...

Laurine Marimón, Maria Àlvarez, Maria Buscail, Dídac Alonso i Juan Carlos Herrera, campions territorials de proves combinades

lluis

Els atletes del Club Atletisme Tarragona van aconseguir novament uns excel.lents resultats en el Campionat Territorial de proves combinades disputat a Cambrils el passat cap de setmana, com ho proven les victòries aconseguides per Laureen Marimón, Maria Buscail, Maria Álvarez, Dídac Alonso i Juan Carlos Herrera, a les que cal afegir la segona posició assolida per Albert Ortega i la tercera plaça de Bernat Verdú, però, sobretot, la gran participació lila, ja que fins a 43 atletes van aconseguir acabar la competició, als que cal afegir uns quants que es van veure obligats a abandonar. I molt especialment, la participació en les proves de promoció, en la que, per part del CAT, van participar vint atletes alevins, nou d'infantils i nou més de categoria cadet, en un cap de setmana ventós que...