El casal d'estiu... ara també al setembre!!!

Jose

Després del casal de juliol, el Tarragona Estiu Camp presenta aquest estiu la novetat de gaudir de l'experiència també al setembre.

Del 1 al 8 de setembre, s'ofereix la possibilitat de gaudir dels últims dies de les vacances practicant un munt d'esports i activitats multidisciplinars en el millor ambient a les fantàstiques instal·lacions del col·legi Sant Pau a Tarragona i amb la col·laboració de monitors de la nostra escola d'atletisme.

Si voleu més informació, no dubteu en contactar-nos al correu jose@clubatletismetarragona.cat o al telèfon 666744232.

Trobareu més informació als següents enllaços:

FLYER INFORMATIU

FULL INSCRIPCIÓ

Grups d'entrenament i altres novetats per a la nova temporada del CAT

lluis

El Club Atletisme Tarragona segueix treballant per oferir als seus atletes les màximes facilitats per entrenar les diferents especialitats del programa atlètic. Per aquest motiu, s'han previst per enguany algunes novetats que milloraran les prestacions oferides fins ara, com són la recuperació del grup d'entrenament de mig fons i fons, la creació d'un nou grup d'entrenament especialitzat en salts, i la celebració de jornades tècniques d'especialització.

Pel que fa al grups d'entrenament de mig fons i fons, es compta enguany amb la participació de dos entrenadors amb una àmplia experiència, com són en Joan Domingo i José F. Garcia Navarrete, per donar un nou impuls a aquesta especialitat, fins no fa gaire una de les més potents del club.

A banda dels grups existents, una altra nove...

La juvenil Mireia López, sensacional catorzena al Campionat d'Espanya absolut

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano va finalitzar en una excel.lent catorzena posició final de la prova dels 100 metres tanques del 97è Campionat d'Espanya absolut a l'aire lliure disputat aquest cap de setmana a l'Estadi Joan Serrrahima de Barcelona. L'atleta tarragonina va prendre la sortida en les semifinals en la seva primera participació en un campionat d'Espanya absolut en la prova dels 100 metres tanques diumenge per la tarda, en una jornada marcada per una forta tormenta elèctrica que es produiria minuts després de competir Mireia.

En la semifinal, l'atleta tarragonina realitzava una sensacional sortida, amb el menor temps de reacció de totes les participants, que la situava entre les millors des de la primera tanca. Però un toc amb la cinquena tanca la ...

Mireia López representarà al CAT al Campionat d'Espanya Absolut

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano prendrà part aquest cap de setmana en la 97ena edició del Campionat d'Espanya Absolut a l'aire lliure, que es disputarà a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Tot i tractar-se d'una atleta encara de categoria juvenil, la tarragonina va assolir la marca mínima per participar en el Campionat Absolut en la seva prova, els 100 metres tanques, en els Campionats de Catalunya absoluts disputats a finals de juny en aquesta mateixa pista.

Mireia debutarà en el campionat en les sèries, que tindran lloc dissabte a les 22:30, amb el clar objectiu d'assolir un lloc en les semifinals. 

Es tracta del colofó a una excel.lent temporada de la Mireia, en la que s'ha proclamat campiona de Catalunya tant en els 100 metres tanques a l'aire lliure com e...

Alícia Vázquez, semifinalista al Campionat d'Espanya júnior

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Alícia Vázquez Domingo va finalitzar en una magnífica onzena posició final de la prova dels 100 metres tanques del 64è Campionat d'Espanya júnior disputat aquest cap de setmana a l'Estadi Municipal de Granollers. L'atleta entrenada per en Ferran Tortosa va assolir per primer cop unes semifinals en un campionat d'Espanya en la prova de les tanques altes, en un campionat marcat pel vent i la calor.

En les sèries de dissabte, l'Alícia, tot i no efectuar una bona sortida, millorava en cada tanca fins a situar-se en tercera posició de la sèrie a dues tanques pel final. Però un petit desequilibri en la novena tanca li va fer perdre algunes centésimes i dues posicions, que ja no va poder recuperar en l'sprint final. Tot i això, finalitzava la prova amb un g...

Un jove relleu femení de 4x400 del CAT acaba sisè al Campionat de Catalunya Absolut

lluis

L'equip de relleus femení de 4x400 del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en una magnifica sisena posició en la final del Campionat de Catalunya de relleus Absolut disputat aquest dimecres a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona. El club tarragoní presentava un equip molt jove, integrat per quatre atletes encara juvenils, com són Sira Bo, Nerea Lago, Maria Buscail i Mireia López. Però tot i enfrontar-se a atletes de categoria sénior, van completar una cursa molt sòlida, finalitzant en sisena posició amb un excel.lent registre de 4.21.51, que constitueix la segona millor marca mai assolida per un equip femení del CA Tarragona en aquesta prova. La victòria final fou per l'equip de l'AA Catalunya, en dura lluita amb l'ISS Hospitalet, que no es va resoldre fins als metres finals.
Amb aq...

Excel.lent 6ena i 7ena posició dels veterans del CAT al Campionat de Catalunya de clubs

lluis

Els equips femení i masculí del Club Atletisme Tarragona van finalitzar en unes excel.lents sisena i setena posició final en el Campionat de Catalunya de clubs veterans, disputat aquest diumenge a les pistes de Can Dragó a Barcelona. L'equip femení va realitzar segurament la seva millor actuació de mai en aquest campionat, finalitzant en la quarta posició, amb els mateixos punts que altres dos equips, el CA Nou Barris i el GA Lluïsos de Mataró. Només pel menor nombre de millors posicions assolides en les proves, l'equip tarragoní es va veure's retardat fins a la sisena plaça final.

La millor actuació entres les noies va còrrer a càrrec de l'Ana Cabello, que s'imposava de forma brillant en els 100 metres llisos, amb una marca de 14 segons i 21 centésimes. També l'equip de relleu de 4x...

Bernat Verdú, excel.lent 4art al Nacional cadet - Espectacular debut de Mireia López amb la selecció espanyola

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Bernat Verdú finalitzà en una excel.lent quarta posició final en la prova dels 300 metres tanques del Campionat d'Espanya cadet disputat a Múrcia, en els què Mario Sánchez fou semifinalista en 100 i 300 metres llisos i Maria Falcó quinzena en el salt d'alçada, i en el mateix cap de setmana en el que l'atleta juvenil Mireia López feia el seu debut amb la selecció espanyola en un encontre internacional a Àvila.
Bernat Verdú arribava al Campionat d'Espanya en un excel.lent estat de forma, una setmana després de proclamar-se campió de Catalunya. I ho demostrava en les semifinals, en les que aconseguia el pas a la final en finalitzar segon i igualant la seva marca personal. En la final, corrent sense referències pel carrer vuit, Bernat es veia superat p...