El Campionat Territorial de proves combinades és lila

BlancaT

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat Territorial de proves combinades a les pistes municipals de Cambrils. Els atletes del CAT, club amb més representació en aquesta cita, van realitzar una grandíssima actuació, amb moltes marques personals i molts podis, també.

En categoria infantil, en la prova femenina, Natàlia Sánchez finalitzava en una gran 3a posició amb un total de 1.627 punts, destacant en les proves de salt de llargada (4,24 m) i de llançament de pes (8,29 m). Realitzaren també un gran paper Martina Pomes (1.504 punts), qui guanyava el concurs de salt d’alçada amb un gran registre de 1,39 m, Laia Aldave (1.250 punts), Laura Santos (1248 punts), Lara Herrera (1088 punts), Alba Torres (881 punts), Jana Torres (712 punts) i Abril Llop (420 punts). En la combinada mascul...

El cros de Sant Pau, un èxit pel atletes del CAT

BlancaT

Aquest diumenge s’ha celebrat el cros del Col·legi Sant Pau Apòstol, cros en el que el Club hi col·labora des de fa anys. I un cop més, tal com ja és de costum en les últimes cites, ha estat un èxit de participació lila.

En categoria cadet, Dídac Safont i Carla González finalitzaven en 2a posició i Guifré de los Ríos i Emma Alventosa ho feien en la 3r lloc. Pablo, Álex, David, Clàudia i Laia també aconseguien dura cursa, on la primera meitat d’aquesta, era tot pujada.

Entre els infantils, Alexandra Rofes i Lucía Vega tornaven a marcar un altre doblet en ser 1a i 2a, respectivament, i Pol Aixalà pujava al 2n calaix del podi. També hi participaven Cristina, Natàlia, Lara, Laurine, Martina, Cristina, Daniel, Egoitz i Asier.

En categoria aleví, Carla Castellví s’imposava a la seva cursa i Joan...