Excel•lent debut dels atletes del CA Tarragona en l’inici de temporada de pista coberta.

barbara

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han iniciat aquest cap de setmana la temporada de pista coberta, amb una gran participació, de fins a trenta-dos atletes en les diferents proves de control que s'han dut a terme. Un total de vint-i-quatre atletes s'han desplaçat fins a Sabadell per a la primera cita de la temporada amb la pista coberta, mentre que altres vuit atletes prenien part en el control d'hivern que va tenir lloc a Amposta aquest dissabte. A més, el club tarragoní ha tingut representació en totes les categories, des dels sub-14 fins al sènior, el que mostra l'excel.lent treball que s'està fent en els darrers anys en el club lila.

La competició a Sabadell s'iniciava dissabte pel matí amb un control per a atletes de la categoria sub16, a la que acudien fins a dotze atletes de...

Bones festes!

BlancaT

Abans d'acabar amb els entrenaments d'aquesta temporada de l'Escola, us fem arribar la nostra particular felicitació de Nadal:

 

Carbonell Figueras SA aposta per l'atletisme a la ciutat

Jose

Un nou col·laborador aposta per l'atletisme a la nostra ciutat. L'empresa Carbonell Figueras SA i el Club Atletisme Tarragona han tancat un acord de col·laboració i finançament per contribuir al desenvolupament de les tasques i objectius esportius i socials de l'escola del club.

Carbonell Figueras, actualment abastant tot tipus d'activitats de la construcció, aposta, doncs, per continuar el vessant també social de l'empresa i promocionar l'esport pels més joves de la nostra ciutat.

Els atletes del CAT brillen en el territorial de combinades

BlancaT

El passat cap de setmana es va disputar, a Cambrils, el Campionat Territorial de proves combinades, on una temporada més, els atletes del club tarragoní van omplir la pista de lila i van brillar en totes les categories.

En categoria sub14, Lluc Subirós pujava al 2n calaix del podi, amb un total de 1.304 punts i destacant en la prova del salt d'alçada, guanyant la prova després de superar el llistó en 1,40 metres; Joan Sinfreu era 4t, Unai Ortiz de Landázuri 5è, Joan Martorell 8è, Joan Sousa 9è, Gerard Ferrándiz 12è, Eric González 17è, Matías Costa 19è i Unax Legarreta 21è. En categoria femenina, Mireia Viera era 13a, Èrika Díez 16a i Luana Izaga 18a.

En categoria sub16, només finalitzaven la pentatló les noies, amb L. Marimón al capdamunt de la classificació amb un total de 2.788 punts i ...

Júlia Suárez 3a al Gran Premi de marxa de Guadix

BlancaT

Júlia Suárez finalitza en una brillant tercera posició a la cursa de la categoria sub14 al Gran Premi de marxa de la ciutat de Guadix (Granada).

Júlia recorria els 2.000 metres en 10 minuts i 26 segons, a tan sols 5 segons de la guanyadora de la prova, en una cita en la què hi participaven atletes de tot el territori nacional.

Els atletes del CAT solidaris amb La Marató de TV3

BlancaT

Diumenge passat, alguns atletes del club tarragoní prenien part en el Trofeu Salceda i Castells de Cambrils, una cita solidària amb La Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer, en què el tots els diners recaudats seran destinats a aquesta causa.

En categoria aleví masculí, Eric de la Rosa guanyava la cursa dels 2.000 mll amb un magnífic temps de 7:40.23 minuts, seguit de Quimey Izaga, que entrava 10 segons després, i Ivan Ferrer que creuava meta en 6a posició.

En categoria aleví femení, la única representant del club, Clara Ortiz de Landázuri, finalitzava en 2a posició, amb un bon temps de 8:38.77 minuts.

En categoria benjamí, només dues atletes es van atrevir a córrer els 1.000 mll. Són Irene de la Rosa i Paula Díez, que van decidir fer tota la cursa una al costat de l'altra, i entran...

Atletes del CA Tarragona convocades a concentracions de les Federacions Espanyola i Catalana d'Atletisme

barbara

                 

Els bons resultats assolits pels atletes del CA Tarragona en la temporada atlética que acaba de finalitzar han fet que aquests siguin cada cop més valorats pels estaments federatius atlètics. Des de principis d'octubre, Laia Aldave, Laurine Marimon, Martina Pomes i Alexandra Rofes han estat convocades per assistir a diferents concentracions tècniques de la Federació Catalana, mentre que Mireia López ha estat convocada per la Federació Espanyola a una concentració a León a partir de demà.

La Federació Catalana d'Atletisme (FCA) ha convocat, en les darreres setmanes a Marina Pomes i Laurine Marimon a assistir a algunes d'aquestes concentracions, que han tingut lloc al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. En aquestes concentracions, els i les atletes realitzen se...