El CAT als 10k i 30k de la SB Hotels Marató de Tarragona

barbara

Aquest cap de setmana es va disputar la Marató de Tarragona, considerada

la 13ª cursa més important d'Espanya  de la distància, per nombre

d'arribades a meta.

Fins a la data, la SB Hotels Marató de Tarragona es disputava sobre les distàncies de 10K, 30K y 42K, però el 2018 es va incloure una nova distància, la de 5K amb el  propòsit de que els iniciats en aquest esport puguin participar en una marató que ja és un referent a nivell nacional.

Destaquem la participació de Pedro Ortega en la cursa dels 10k on va fer un temps de 00:36:07 quedant en una brillant 14ª posició. 

I també Javi Moreno en la cursa dels 30k on va fer un temps de 02:26:28 quedant en 119ª posició. 

La sortida va ser a l'Anella Mediterrànea de Tarragona on hi van prendre part uns 1700 inscrits.

...

Marina Tibau, Jan Sans i Alícia Vázquez pugen al podi del Català absolut i sub-23 de pista coberta

barbara

Els atletes del Club Atletisme Tarragona van assolir un total de cinc medalles en els Campionats de Catalunya absolut i sub-23 de pista coberta que es van disputar aquest cap de setmana a la pista coberta de Sabadell. Marina Tibau i Jan Sans assolien la medalla de bronze en el campionat absolut, mentre que en el campionat sub-23 el propi Sans assolia una plata i l'Alícia Vázquez una plata i un bronze, en un campionats en els que també hi van prendre part na Mireia López, en Javier Almalé i en Bernat Verdú.

En el campionat absolut, Marina Tibau completava un excel·lent concurs en la prova del llançament de pes, en el que, ja en el primer llançament deixava clares les seves intencions, en enviar l'artefacte fins als 10,73 metres. Tot i no poder superar aquesta marca en la resta del concurs...

Les noies sub16, 5es al català de clubs de PC

BlancaT

Aquest diumenge, l'equip femení sub16 del club va participar en el Campionat de Catalunya de Clubs de pista coberta a Sabadell, assolint una brillant 5a posició. Destacar que gairebé totes van superar les seves marques personals, el que demostra el gran nivell en el què es troben i amb el què van competir.

La única victòria individual va venir de les mans de L. Marimón al salt de llargada, en el què volava fins als 5,17 metres. Seguint amb les proves de salts, Laura Santos era 6a després de superar el llistó d'alçada als 1,40 metres; Èlia Fonts també era 6a al triple salt amb una bona marca de 9,65 metres; i Laia Aldave superava els 2,00 metres en la perxa. I en l'altre concurs de la jornada, el llançament de pes, Berta Pomés enviava l'artefacte fins als 6,46 metres, acabant en 9a posici...

Júlia Suárez guanya el Campionat de Marxa Ciutat de Barberà

BlancaT

L'atleta de categoria sub14 Júlia Suárez s'alçava amb la victòria en el 2n Campionat de Marxa Ciutat de Barberà, disputat aquest passat dissabte a Barberà del Vallès.

Júlia s'imposava de forma clara, recorrent els 3 km en 16 minuts i 7 segons, entrant a meta 20 segons per davant de la segona classificada, l'atleta de l'AA Xafatolls Clàudia Pla. El tercer calaix del podi era per Nayara Leyva, del CA Atletesvng.org, que entrava 1 minut per darrere de l'atleta tarragonina.

L'equip femení absolut del CA Tarragona es proclama campió del grup B del Campionat de Catalunya de clubs i aconsegueix l'ascens al grup A

barbara

  

L'equip femení absolut del CA Tarragona es va proclamar campió del grup B del Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta que es va disputar aquest dissabte a la pista coberta de Sabadell, i en el que l'equip masculí finalitzà en vuitena posició. És el primer títol assolit per l'equip femení absolut, que li suposa l'ascens a la categoria màxima (grup A), de manera que l'any vinent tindrà l'oportunitat de competir amb els millors equips de Catalunya.

La competició va situar a les tarragonines al capdavant de la classificació des de ben aviat, gràcies a la primera posició de Marina Tibau en el llançament de pes, amb 10,17 metres, a les segones posicions assolides per una excel.lent Laurine Marimon al triple salt, en la que s'anava fins a uns excepcionals 11,57 metres, i d'Alícia Váz...

Meritori 12è lloc de l'equip femení sub-20 del CA Tarragona al Campionat de Catalunya

barbara

                                                            

L'equip femení sub-20 del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en una meritòria dotzena posició final en el Campionat de Catalunya de clubs sub-20 de pista coberta que es va disputar aquest dissabte a la pista coberta de Sabadell. L'equip tarragoní va presentar un equip molt jove, amb majoria d'atletes de categoria juvenil i cadet i només tres atletes de categoria júnior, però que va competir a un molt bon nivell durant tota la jornada.

La major aportació de punts la van assolir dues de les atletes més joves: Laurine Marimón en quedar segona al triple salt amb unes excel.lents 11,02 metres, i Martina Pomes en finalitzar en quarta posició amb un sensacional registre de 8,06 segons als 60 metres llisos.

Maria Falcó superava el ll...

El lila destaca a la St Silvestre de Tarragona

barbara

 

El passat dia 31 de desembre es va disputar, com ja és costum, la Cursa Sant Silvestre de Tarragona, la qual és el 15è any que es celebrava.

La cursa que organitzava el Club Esportiu Tarragona Fondistes es va rebatejar com a Sang Silvestre. La tradicional cursa amb què es tanca l’any, patrocinada per BBVA CX, va ser de caràcter solidari. La novetat d’enguany és que les cent primeres persones que fessin donació al Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Joan XXIII tindrien la inscripció gratuïta. Per a la resta de persones que també van voler contribuir amb aquesta iniciativa, se’ls va entregar el Pitrall 0. La cursa va comptar  amb 2.100 participants i va tenir un recorregut de 6,5 quilòmetres.

Tots els atletes que van prendre part en aquesta competició van obtenir molts bons resultats. Vol...