Representació del Club Atletisme Tarragona al Català Universitari

barbara
Aquest passat cap de setmana, es va celebrar a Lleida el Campionat de Catalunya Universitari. 
Diferents atletes del CAT van participar representant les seves respectives universitats.

Destaquem 4 podis dels atletes liles. Marina Tibau (URV) es va penjar la medalla d'or en la prova de llançament de pes amb una marca de 10.81m, Dídac Alonso (UdL) també quedava primer en el llançament de javelina amb una 
marca de 36.73m, Jan Sans (URV) va pujar fins al segon esglaó del podi en la prova de 110mt amb una marca de 14.93s i Javi Almalé també quedava segon en la prova de 100m ll amb una marca de 11.41s.

També van participar Alicia Vázquez (URV) que va quedar 4a en la prova de 100mt amb un temps de 15.80, en la prova de 800m masculí Xavi Ros (UVic) quedava 5è amb un temps de 2:03:02 ...

Brillant actuació del CA Tarragona al Campionat de Catalunya de Clubs Absolut

JosepM

El CA Tarragona ha pres part aquests dos darrers caps de setmana en les jornades classificatòries del Campionat de Catalunya de clubs absolut.

Després de les dues jornades de classificació, el CAT ha finalitzat en 12a posició amb un total de 43.015 punts (1.233 punts més que la temporada 2018), i s’enfrontarà en el GRUP B on es lluitarà per les posicions 9a i 16a de Catalunya amb al CA Canaletas, UA Montsià, Unió Colomenca, CA Granollers, Barcelona Atletisme, CEiE Gironí i CA Laietània.

El Club Atletisme Tarragona continua fent història any rera any ja que mai havia assolit l'umbral dels 43.000 punts.

En la primera jornada les remodelades pistes de Camp Clar albergaven la primera jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de clubs absolut.

A primera hora del matí eren els atletes de...