Gemma Solé i Francisco Griñant campions de Catalunya Màster de Pentatló

JosepM

El dissabte 29 d’octubre s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Pentatló Màster a Tarragona, durant el qual 2 atletes del Club Atletisme Tarragona han aconseguit ser campions de Catalunya. Aquests 2 atletes són Gemma Solé, en la categoria F50 i Francisco Griñant, en la categoria M75. La participació del club lila es va completar amb el subcampionat obtingut pel Josep Maria Mateo, en la categoria M55, i els quarts llocs de Luis Sáez (M70) i Francesc Mosquera (M65). També va iniciar la pentatló el Xavi Baz (M50) però no la va poder completar per problemes físics.

La Gemma Solé va acabar la pentatló amb 2541 punts. Va destacar especialment en els 80 metres tanques, amb un registre de 15,64s, i en els salts d’alçada i llargada, amb unes marques de 1,19m i 3,35m, respectivament.

El Francis...

Dos ors i una plata pel CA Tarragona en el Campionat d'Espanya

JosepM

Els dies 15 i 16 d’octubre s'ha celebrat el Campionat d’Espanya de Proves Combinades Màster i de Pentatló de Llançaments a Estepona. En aquest campionat han participat 3 atletes del Club Atletisme Tarragona. El Josep Maria Mateo (M55) ha aconseguit ser campió d’Espanya de Decatló mentre que la Bàrbara Pintado (F35) ho ha estat en l’especialitat de Pentatló de Llançaments. A més, el Francesc Mosquera (M65) ha estat subcampió d’Espanya també en la Pentatló.

La primera a actuar va ser la Bàrbara Pintado ja que completava la seva participació el dissabte 15 pel matí. Va aconseguir una marca de 2330 punts la qual li va servir per proclamar-se campiona d’Espanya de Pentatló de Llançaments. Les proves on va obtenir millors resultats van ser el disc, amb una marca de 33,85 metres, i el llançamen...

Reunió informativa Escola

Didac

Us convidem a assistir a la reunió informativa de la nova temporada que tindrà lloc el proper dimarts 11 d'octubre a les graderies de la pista d'atletisme, a les 19h.

Servirà per conèixer a tot l'equip de monitoratge, per explicar com funcionem, com funciona la temporada i per aclarir tots els vostres dubtes.

Esperem comptar amb la vostra participació.

Moltes gràcies,

Monitores i monitors de l'ecat