L'equip Sub16, campió de Catalunya

Berni

Aquest cap de setmana passat s'ha disputat a la pista coberta de Sabadell el campionat de Catalunya de clubs sub16, i l'escola del club presentava equips en categoria masculina i femenina.
L'equip masculí es va proclamar campió de Catalunya en un final ajustat amb 106 punts seguits de l'Aldhara Lleida i el Pratenc que completava el podi. L'equip femeni va quedar en 8a posició amb 77 punts. El CA Vic, l'AA Catalunya i el Cornellà van formar el podi.

 
Cal destacar la victòria, amb rècord dels campionats inclòs, de Víctor Jiménez al salt de llargada amb una marca de 6.31m, i les primeres posicions de Pau Crespo al pes, amb un millor llençament de 13.11m, i de Marc Suàrez, que marcava 15'04''87 als 3000 metres marxa.
Matias Hernandez va ser 2n al 60 metres tanques amb un temps...

L'EQUIP FEMENÍ ACONSEGUEIX L'OBJECTIU DE PERMANÈNCIA A LA MÀXIMA CATEGORIA CATALANA

Alex

Aquest passat diumenge es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs “A”, on participava l’equip femení del CA Tarragona, la màxima divisió autonòmica en la modalitat Pista Coberta.

 

L’objectiu de l’equip tarragoní era, una vegada més, mantenir-se a la màxima categoria. El jove, però ara ja consolidat conjunt tarragoní va obtenir el seu propòsit, amb un total de 40 punts.

El conjunt tarragoní va aconseguir els 8 punts possibles en la prova de 60 tanques on Mireia López guanyava la prova amb una marca de 8,57.

Laurine Elisa Marimon, tornava a la competició després de mesos de lesions i va aconseguir un molt bon segon lloc, en la prova del triple salt amb una marca de 12,33 m. Sofía Rubio, en la prova de salt d’alçada aconseguia la cinquena posició amb una marca de 1,63 m.

Sise...

Bons resultats dels atletes veterans del CA Tarragona al Campionat de Clubs Màster

JosepM

El dissabte, 7 de gener, es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs Màster d’atletisme. El CA Tarragona presentava equips en les categories femenina i masculina. L’equip femení va aconseguir el vuitè lloc final mentre que el masculí va acabar en la setena posició.

Les noies del Club Atletisme Tarragona van obtenir un total de 41 punts i l’equip masculí 70.

Per la banda de l’equip femení, les proves individuals en les que es van aconseguir més punts, 7 punts, van ser en l’alçada, on la Gemma Solé va superar el llistó situat en 1.24m, i en el relleu 4x200 , format per Ana Cabello, Pilar Fernández, Gemma Solé i Antònia Royo, el qual va obtenir la tercera posició amb un magnífic registre de 2:16.17 minuts.

La Maite Gargallo va completar amb solidesa les dues proves més llargu...