Solé, Romaní i Tortosa fan podi al Catal

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Anna Solé, Robert Romaní i Ferran Tortosa han sumat un total de quatre medalles en el transcurs del Campionat de Catalunya de pista coberta junior-juvenil disputat aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès.


Anna Solé fou sotscampiona en la prova dels 60 metres llisos de categoria juvenil, amb una excel.lent marca de 8.02 segons, marca personal. L'atleta tarragonina fou també cinquena en la prova del salt de llargada, amb un millor salt de 5.17 metres.


Robert Romaní aconseguí una plata i un bronze en les proves de 60 metres tanques i salt de llargada junior, respectivament. En les tanques, Romaní fou segon amb un temps de 9.15 segons, mentre que amb un salt de 6.47 metres es situà tercer en el salt de llargada.


La quart...

Esther Aragonès acaba la 23 al Nacional de Cross

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès ha finalitzat en la posició vint-i-tresena en la cursa junior del Campionat d'Espanya de Cross que s'ha disputat aquest diumenge a la localitat de Toro (Zamora). L'atleta tarragonina ha empleat un temps de 23 minuts i 59 segons en disputar els 6000 metres de què constava la cursa, en la que s'ha imposat Marta Romo, de Castella i Lleó. Per equips, l'equip català ha assolit la segona posició final, per darrera de l'equip de
Castella i Lleó. La cursa s'ha disputat a primera hora del matí, a una temperatura de zero graus.

Pere Pardines, bronze al Nacional indoor de veterans

lluis
L'atleta i entrenador del Club Atletisme Tarragona Pere Pardines ha obtingut una excel.lent tercera posició final en la prova dels 60 metres tanques del Campionat Nacional de veterans en pista coberta, que es disputa aquest cap de setmana a Oviedo. L'atleta tarragoní, que participa en la categoria M-40, per atletes de 40 a 44 anys, ha finalitzat la cursa amb una marca de 10.40 segons.

Pardines ha obtingut també la quarta posició en la prova del pentathló. Les seves marques han estat de 10.40 segons en 60 metres tanques, 4.98 metres en salt de llargada, 8,31 metres en llançament de pes i 1,62 metres en salt d'alçada. En la prova que tancava el concurs, els 1000 metres llisos, l'atleta tarragoní s'ha imposta a la resta dels seus competidors.


Per altra banda, els atl...

El CAT al Nacional de Cross i al Catal

lluis
L´atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès participarà aquest diumenge en el 87è Campionat Nacional individual de Cross que es disputarà a Toro (Zamora). Aragonès prendrà la sortida en la prova junior, que es disputa a les 10h amb una distà ncia de 6.000 metres. L'atleta tarragonina, entrenada per José F. Garcia Navarrete, es va guanyar la participació en aquests campionats en quedar sotscampiona de Catalunya, en el Campionat Català de Cross que es disputà a Calldetenes a finals de gener.Per altra banda, fins a vuit atletes del Club Atletisme Tarragona prendran part aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya indoor junior-juvenil, que es
disputaran a Vilafranca del Penedès. La participació tarragonina estarà formada per Maria Bert...

Campionat de Catalunya juvenil-junior en PC

JAdRi
Els atletes del club que pendran part aquest proper cap de setmana en el Campionat de Catalunya juvenil i junior en pista coberta son els següents:
- Maria Bertran: pes
- Eulalia Vidal: 800mll
- Jaume Puigbarraca: 800mll
- Robert Romaní: 60mt, llargada i pes
- Ferran Tortosa: 60mll, llargada i pes
- Anna Solé: 60mll, 60mt i llargada
- Iván Benítez: 60mt, llargada i pes
- Álvaro Marco: 60mt

El CAT organitza el Camp. de Catalunya de Llan

lluis
La Federació Catalana d´Atletisme ha confirmat oficialment avui la designació de Tarragona com a seu dels 13ens Campionats de Catalunya de llançaments d´hivern, a disputar el diumenge dia 6 de març i que seran organitzats pel Club Atletisme Tarragona, amb motiu del 15è aniversari del
club tarragoní. Amb aquesta designació, Tarragona recupera la celebració d´uns Campionats atlètics de Catalunya absoluts de pista, la qual cosa no succeia des de fa molts anys.
Els Campionats es disputaran a les Pistes Municipals de Camp Clar durant el matí del dia 6. El programa inclou la disputa de les proves de llançament de pes, disc, javelina i martell en categories masculina i femenina.
Entre els participants que est

Bronze d'Esther Aragonès al 3000 junior

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès finalitzà en la tercera posició en la cursa dels 3.000 metres llisos del Campionat de Catalunya junior de pista coberta disputat aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. L'atleta tarragonina va fer un temps de 10.50.74, en una prova dominada per l'atleta del AA Palamós, Elena Fonalleras, guanyadora amb un temps de 10.35.28.


Aragonès, que entrena a les ordres de José F. García Navarrete i ja fou tercera en aquesta prova en el Campionat de Catalunya absolut, es prepara actualment per al Campionat Nacional junior de pista coberta, que es disputa a Oviedo el mes vinent, i en el que està inscrita en les proves del 1.500 i 3.000 metres llisos.