El CAT tanca la 15ena temporada amb un sopar

lluis
El Club Atletisme Tarragona va tancar oficialment la temporada 2004/2005 amb la realització d'un sopar que va tenir lloc passat dissabte al Ristorante d'Italia de la ciutat, i al qual assistiren més de 50 atletes i socis de l'entitat.
En el transcurs del sopar es realitzaren diversos parlaments, en els que es va destacar, entre altres, la primera participació d'un atleta del club (Pere Pardines) en un Campionat Mundial (de Veterans), així com els excel.lents resultats aconseguits, un any més, per diferents atletes del club. Atletes com Esther Aragonès (bronze al Campionat d'Espanya junior), Carles Ferrer, Adrià Serres, Anna Solé, Iván Benítez, Bà rbara Pintado, Ferran Tortosa, Annabel Martí, Robert Romaní, Natalia Sáez, Beatriu Malla o Maria del C...

2

JAdRi
El proper dia 17 de Setembre, el Club Atletisme Tarragona organitza dintre dels actes oficials de les festes de Santa Tecla, la 2º Tetratló del club.
Aquesta prova consisteix en la realització de 4 disciplines del món de altetisme que son: els 100 metres llisos, el salt de llargada, el llançament de pes i els 1000 metres llisos.
Esteu convidats a participar-hi tots els interesats de forma totalment gratuïta i amistosa.
Adjuntem les bases que conformen el reglament oficial.
Fins el dia 17!!!

Pere Pardines abandona al Mundial de Veterans

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Pere Pardines es va veure obligat a abandonar per molèsties físiques en el tendó d'Aquiles durant la segona jornada de la decathló dels Campionats del Món de Veterans que es disputen aquests dies a San Sebastian. Pardines, que competia en la categoria M40 per a atletes de 40 a 44 anys, havia completat una bona primera jornada, en la línia de les seves marques de la temporada, tot i la pluja que va caure durant tot el matí. Així, finalitzava els 100 metres amb un temps de 13.38 segons, saltava 4,98 metres en el salt de llargada i 1,62 metres en el salt d'alçada, llançava el pes a 7,50 metres i completava la prova dels 400 metres amb un temps de 1.03.63.
La segona jornada començava encara millor per a l'atleta tarrago...

Pere Pardines al Campionat del Món de Veterans

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Pere Pardines participarà des del proper dimarts 23 d'agost en els XVI Campionats del Món de Veterans (World Masters Athletics) que es disputaran a l'Estadi d'Anoeta de San Sebastián, des del 22 d'agost i fins al 3 de septembre. L'atleta tarragoní disputarà la prova de la decathló, que tindrà el seu inici el dimarts pel matí amb la prova dels 100 metres llisos, i que finalizarà la tarda del dimecres 24, amb la disputa dels 1.500 metres llisos.
Pardines, de 40 anys, competirà en la categoria M40, per a atletes d'entre 40 i 44 anys. Actual sotscampió de Catalunya i tercer d'Espanya de l'especialitat, Pardines s'haurà d'enfrontar a una à mplia llista de 35 competidors, encapçalada per Kip Janvrin (USA) que, amb una ma...

Sopar pre-post temporada del Club Atletisme Tarragona

JAdRi
El dissabte dia 27 tindrà lloc el tradicional i festiu, clà ssic d'entre els classics, sopar del Club Atletisme Tarragona. Per les dates que ens movem no m'atreviria a dir si es sopar d'inici o final de temporada, pero el fet, es que l'à pat estarà alli.
Us podeu anar apuntant al forum, on trobareu una llista a la qual us hi podeu afegir sens més problema.
Us hi esperem a tots!!!