El CAT 4art al Català B de clubs Indoor

lluis
El Club Atletisme Tarragona ha finalitzat en quarta posició en el grup B del XIIIè Campionat de Catalunya de Clubs de pista coberta que s'ha disputat aquest diumenge, al Palau Firal de Vilafranca del Penedès. L'equip tarragoní ha finalitzat tan sols per darrera de CA Manresa, UA Barberà i CA Vic en una matinal molt disputada i en la que els liles s'han mantingut al capdavant de la classificació fins a les darreres proves.
 
Una freda matinal rebia els atletes a la pista del fred Palau Firal, en la que la compeitició s'inciava amb el salt d'alçada, prova en la que Dídac Ríos assolia la 6a posició  amb una marca de 1,75 metres. La següent prova, el triple salt, suposava la única victoria del club en la jornada per part de Ferran Tortosa que aconseguia...

Campionat de Catalunya de Clubs [Convocatoria]

Didac
Aquest diumenge es disputa el Campionat de Catalunya de Clubs, el CA Tarragona pren part en el grup B en jornada matinal i desplegarà més d'una dotzena d'atletes.

S'iniciara el campionat amb la prova d'alçada a les 10.00 seguida de la de triple a les 10.50 i finalitzarà a les 13.55 amb el relleu 4x200

Estan tots els atletes disponibles convidats i convocats a assistir a aquest esdeveniment que tindrà lloc al recinte Firal de Vilafranca del Penedès.

L'expedició CATense sortirà d'hisenda a les 9.10 per poder arribar comodament a les 10h, just quan començi el campionat.

Atletes convocats: Marc José, Agustí Oriol, Farouk Mellakhi, Bernat Rocamora, Javier Moreno, Oscar Gomez, Pedro Ortega, Jose Fco Garcia, Quico Iborra, Jose Miguel Martin, Ferran Tortosa, Robert ...

Samarreta CAT 2009

Didac
Hola a tothom, el nostre grup d'entrenament, vam pensar en fer una samarreta així del Club per poder portar, una samarreta normal i corrent res de samarretes tecniques. No és un tema de junta ni res, vull dir que qui la vulgui que ho digui i la paga cadascú.

En principi la fariem si hi ha una 20a de persones minim, que sortiria a 10€ per samarreta, com més serem, més economica ens sortirà així que si voleu apuntar-vos responeu a la noticia

Les talles són les mateixes que les típiques del (Fruit of The Loom) FOTL. Indiqueu qui en vulgui quantes en vol i les talles.

Ficaré al fòrum un post amb els dissenys per a que elegiu quin us agrada més