Bons Resultats a La Canonja

Didac
Aquest passat diumenge 24 de gener, es realitzava el Cros Comarcal de la Canonja amb molta participació dels atletes de l'escola del CAT i dels més grans en la cursa sènior un total de 25 atletes van acabar les seves respectives curses.

Les actuacions més destacades de l'escola van donar-se en la cursa pre-benjamí femení del 2002 on hi van participar fins a 7 atletes de l'entitat, assolint les primeres posicions, Carla Berenguel segona, i Mar Vázquez tercera, seguides molt de prop per Marta Ros, Laura Mascarell, Maria Falcó, Berta Prados i Maria Fernandez.

En la categoria masculina per la mateixa edat, Aleix Lago assolia la 2a posició, Edgar José i Andriy Rafi ocupaven les posicions 21 i 22 respectivament.

Mireia López en la cursa benjamí ent...

Agustí Oriol campió de Catalunya Promesa, Adrià Serres bronze absolut

Didac
podi absolutAquest passat 23 i 24 de gener s'ha celebrat al Palau Firal de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa i Cadet, on el Club Atletisme Tarragona ha coŀlocat fins a 4 atletes en posicions de finalistes.

L'actuació més destacada del conjunt tarragoní ha estat en la categoria Promesa on Agustí Oriol ha aconseguit la medalla d'or. Oriol aconseguia també la 7a posició en la categoria absoluta, un total de 3640 punts el situen també en 6a posició del rànquing d'Espanya promesa.

Els parcials d'Agustí Oriol eren de 7.66 als 60 metres llisos, 5.52 en el salt de llargada 9.15 en el llançament de pes i 1.67 en el salt d'altura, 9.87 en els 60 metres tanques, 3.10 en el salt amb perxa i 3.0...

5 atletes del CAT al Campionat de Catalunya de Proves Combinades

Didac
Aquest cap de setmana tindrà lloc el 15è Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a la categoria Absoluta i Promesa.

11 atletes prendran part en la categoria femenina i 13 en la masculina, dels quals 5 seran atletes del Club Atletisme Tarragona.

En categoria Promesa participarà Agustí Oriol i en la categoria Absoluta prendran part Ferran Tortosa, Robert Romaní, Adrià Serres i Dídac Rios.

S'iniciara la competició el dissabte 23 per a l'heptatló masculí a les 12:50 amb la prova dels 60 metres llisos seguida de la llargada, llençament de pes i salt d'alçada, i continuarà diumenge 24 a partir de les 11 amb els 60 metres tanques, la perxa i els 1000 metres llisos.

Llista d'inscrits:

LLIC. NOM ANY ...

XIV Cros Comarcal de la Canonja

Didac
El proper diumenge 24 de gener es disputa el Cros Comarcal de la Canonja, aquest cros ja no es puntuable per la Lliga Comarca, però els 3 primers classificats de cada categoria, obtindran el passi per a la final nacional que es disputarà el proper 31 de gener a Móra d'Ebre.

En aquest cros també s'entregaran els trofeus als 3 primers classificats de cada categoria de la Lliga Comarcal de Cros

Tots els atletes de l'Escola CAT ja es troben inscrits al Cros, i pel que fa als atletes absoluts s'ha de fer arriba una relació d'atletes mitjançant una fulla de càlcul a l'organitzador (Nàstic), trobareu tots els detalls en la reglamentació adjunta a la noticía:

La relació d'atletes del CA Tarragona guardonats Lliga Comarcal de Cros és la següent: Ma...

Classificació Lliga Comarcal de Cros

Didac
Realitzades ja totes les jornades de Cros de la Lliga Comarcal Escolar, s'han obtingut molt bons resultats en aquest primer any d'Escola. Els 3 primers classificats recolliran el trofeu durant el proper Cros de La Canonja.

Les actuacions del Club Atletisme Tarragona i d'alguns dels seus atletes que corrien per altres entitats (Sant Pau) ha estat la següent

CATEGORIA: PREBENJAMÍ MASCULÍ 03

7 PINYOL MATEU, NIL 2003 CLUB ATLETISME TARRAGONA 28 punts
33 BERENGUEL TORRES, HUGO 2003 CLUB ATLETISME TARRAGONA 6 punts
36 ORTEGA MATEU, ALEX 2003 CLUB ATLETISME TARRAGONA 6 punts

CATEGORIA: PREBENJAMÍ FEMENÍ 02
1 ROS BORRELL, MARTA 2002 COL·LEGI SANT PAU APOSTOL 94 punts
2 VA...

El Club Atletisme Tarragona acaba 4t en el Campionat de Catalunya de Clubs B 2010

Didac
Exceŀlent matinal la viscuda per l'equip del CA Tarragona, que un any més, i ja és el 3r consecutiu, participava en els Campionats de Catalunya, aquest any però, havia tingut molt ajustat l'accés, ja que classificaven els 7 millors equips per puntuació i l'equip que provenia del grup A, així doncs el CAT partia d'una hipotètica 7a posició segons les puntuacions.

Però un cop a la pista les coses van anar diferents. La competició començava amb la prova de salt d'alçada on Pere Pardines, atleta de la categoria màster, aconseguia saltar 1.60 i la 5a posició ex aequo amb l'atleta del Pratenc AA.

Seguia la prova de triple on el velocista Farouk Mellakhi, per qüestions d'alineació havia d'omplir aquesta prova. Va començar amb un molt...

Campionat de Catalunya de Clubs - Convocatòria

Didac
El proper diumenge 17 de gener es celebra en jornada matinal el Campionat de Catalunya de Clubs B on hi serà, un any més, present el Club Atletisme Tarragona. El CAT presentarà un equip de més de 12 atletes i supporters que intentaran crear l'ambient idoni a la Nevera de Vilafranca.

Els atletes convocats són els següents

- Pedro Ortega
- Quino Vergara
- Jose M. Martin
- Adrià Serres
- Bernat Rocamora
- Robert Romaní
- Jaume garcia
- Marc José
- Ferran Tortosa
- Dídac Rios
- Farouk Mellakhi
- Pere Pardines
- Jose F. Garcia
- Agustí Oriol

L'hora de la convocatòria serà a les 9:10 a Hisenda, puntuals per arribar a les 10:00 a Vilafranca i poder veure l'inici del campionat. A continuació teniu l'horari del campionat i la lòg...

Bona actuació del CAT a la Mitja de Sitges

lluis
Els atletes del CA Tarragona van realitzar una brillant prestació de conjunt en la 27ena edició de la Mitja Marató de Sitges, que es va disputar aquest diumenge pels carrers de la vila del Garraf, i en la què el club tarragoní va situar fins a sis atletes per sota de la hora trenta minuts. La millor prestació va còrrer a càrrec d'en Jaume Garcia, qui va finalitzà 20è amb 1h 15m 11s. Per la seva banda, Juan M. Nieto era 70`3 amb 1h 20m 09s, David Lago i Fernando Flores entraven junts en les posicions 86 i 87 amb 1h 21m i Jordi Sentis acabava en 1h 23m 45s. Completaren l'excel.lent participació lila Carlos Rodriguez en 1h 27m 44s, Jordi Miró 1h 29m 30s i Cesar Cerezuela amb 1h 32m 16s.