Comença la Pista Coberta

Didac

Aquesta temporada, Catalunya estrena Pista Coberta a Sabdell i amb ella, un calendari una mica més ampli al que havíem tingut anys enrere amb la Pista Coberta provisional que es muntava a Vilafranca. Aquest any, les competicions programades creixen en nombre i es dilaten en el temps, començant el mateix desembre. 

Les competicions començaran el proper dissabte 11 de desembre amb un control per a la categoria cadet, i el mateix cap de setmana diumenge es realitzarà un de juvenil i júnior pel matí, sent un absolut a la tarda. Controls que es repetiran la setmana següent (18 i 19 de desembre).

Un cop començat l'any el mateix 8 i 9 de gener es reprendrà amb més controls i els Campionats de Catalunya de Clubs A (dia 9 tarda) i Campionat de Catalunya de Clubs B (dia 9 matí) al qual el Club ...

Bona participació al 1r Cros Escolar El Roquissar

Berni

 

Tot i concidir amb la clàssica Jean Bouin (on teniem alguns atletes) i tot i no estar posat al calendari de      l'ECAT, es van veure moltes samarretes liles en aquest 1r cros de l'Escola El Roquissar d'Altafulla, on molts nens i nenes del CAT no se'l van voler perdre.

Tots els nostres nens van fer un excel·lent paper, on alguns d'ells van fer podi, començant per la infantil Laura Royo, la primera representant dels liles, que va quedar en 2a posició.

En aleví femení, Alícia Vázquez finalitzava la seva cursa en 8a posició.

Continuava la jornada atlètica amb el torn dels benjamins masculins, la categoria més participativa amb 59 nens, amb una sortida espectacular, plena i estreta que dificultava la fluidesa. Pau Nolla va aconseguir una molt bona 9a posició, Andriy Rafi acabava el 2...

Podis a la tardor sub-14

Berni

Aquest dissabte passat, s'organitzava la VIII Trobada Territorial de Tardor sub-14 i sub-18, on els alevins i infantils de l'ECAT (categoria sub-14) van fer molt bon paper, aconseguint la 2a posicío la categoria femenina , i els masculins es van trobar en un triple empat, també en 2a posició.

La jornada començava amb l'alçada, on la pluja i el fred van dificultar la comoditat dels salts, tot i així, Núria Sánchez amb un salt de 1.20 m. puntuava en primera posició, i Èric Pereira amb un únic salt (per retirada pel mal temps) amb el llistó a 1.00 m. ho feia el segon.

Als 60 m. tanques, ja amb el Sol treient el cap, Mireia López també puntuava la primera, amb una marca de 11"53 i Josep Milla ( fora de concurs) aturava el crono en 13"89

Laura Royo era l'encarregada de puntuar en els 60 m...

Trobada Territorial de Tardor i Jean Bouin

Didac

Aquest cap de setmana es disputa la primera presa de contacte amb la pista per als atletes de l'Escola del CAT, en el marc de la Trobada Territorial de Tardor SUB 14 i SUB18 per a atletes de la categoria aleví fins a juvenil. Aquesta competició serà un punt mig en la llarga temporada de Cros que tindrem aquest hivern. L'entrenador us indicarà les proves que heu de fer i l'hora de la convocatòria-

D'altra banda el diumenge 21 es disputarà la clàssica Jean Bouin, la cursa més antiga del calendari pels voltants de Montjuïc, on fins a 7 atletes de la nostra escola hi assistiran. També el mateix diumenge es disputa una nova jornada de la Lliga Comarcal de Cros, el del Roquissar a Altafulla, els que hi volgueu assistir, podeu veure com arribar-hi en aquest enllaç i recordeu d'estar-hi 40 min...

Jorge De Andres i Pedro Ortega llueixen a la MCD

Didac

 


Fotografia de Joaquin Tocomal Tot Tarragona

Aquest cap de setmana es celebrava la primera edició de la Marató Costa Daurada, amb una prova de 10 Km paraÅ€lela. En la Marató paper destacat de Jorge De Andres (CA Tarragona) que tot i els problemes que va tenir en el tram final de la cursa, va poder aconseguir una molt bona 3a posició, per darrere d'homes com Victor Morente (Nike) i Juan Valsera (Atletisme Girona), De Andres va passar la mitja amb un temps de 1h 16' 51" i va finalitzar la Marató amb 2h 42' 52". També hi va participar Pere Gomes que feia la tasca de llebre per als atletes de 3h, finalment va acabar amb 2h 58' 56" ajudant als atletes a superar la barrera de les 3h.

 

Pel que fa a la cursa dels 10 Km va gaudir de més presència d'atletes Tarragonins, el grup capdavan...

Bona participació en la 2a Jornada de Cros Comarcal a Els

Didac

Un altre molt bona xifra de participació per als i les atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona que han participat en aquesta 34a Edició del Cros Els Àngels. Fins a 32 atletes hi han participat destacant les segones posicions d'Àlex Garcia en minis 2006, Eric Vizcaino i Natàlia Sanchez en minis 2005. Terceres posicions per l'atleta Paula Garcia pre-benjamí femeni 2003, Mar Vázquez benjamí femení (2001 i 2002) i Xavier Ros en la cursa infantil masculí (97 i 98), en aquesta mateixa cursa Adolf Milla era 5è.

Bon paper també en la cursa infantil femení on Andrea López era 5a seguida per Judit Royo 6a. En la cursa aleví masculí, Josep Milla entrava en posició 24 i en la 34 Adrià Campdepadros. Fantàstica també la cursa aleví femení amb Mireia López 5a i Alicia Vázquez 8a i Nerea Lago...

Tonyo Gironès i Víctor González a la Behobia-San Sebastian

Didac

Aquest cap de setmana, els dos corredors de fons del Club Atletisme Tarragona, Antoni Girones "Tonyo" i Víctor González participaran en la Behobia-San Sebastian, una mítica cursa del calendari nacional de curses populars en la que prendran sortida més de 20.000 persones. Aquesta és l'edició número 46 on el maratonià Chema Martinez figura com a cap de cartell amb la intenció de batre el rècord de la prova que està amb 59' i 19 segons, també hi seran Rafa Iglésias, l'últim vencedor, i els africans que donaran el toc de qualitat en una gran festa per als corredors populars.

L'arribada de la prova serà retransmesa per la web www.corriendovoy.com completament en directe, així que ja ho sabeu, si voleu veure la seva arribada en directe, connecteu-vos cap allà a les 12 si tot va bé per poder ...

Cros Els

Didac

Seguim amb la temporada de Cros, la segona jornada, que s'inclou també en la Lliga Comarcal del Tarragonès es disputarà al CoÅ€legi dels Angels (La Granja-Torreforta). Les curses començaran a les 10.00 i s'aniran succeint per categories de promoció de forma decreixent fins a les 12:50 que es disputara la última cursa, minis femení del 2006.

A partir de les 11:20 començaran les entregues de premis.

Us recordem que aquesta temporada no es poden fer inscripcions escolars el mateix dia de la cursa, així que heu d'avisar als vostres entrenadors abans del dimecres anterior al Cros de la vostra assistència.

Pel que fa als atletes que corrin la cursa popular, poden fer les inscripcions el mateix dia.

No us oblideu de dur agulles de tanca per als dorsals.

...