2n Cros de l'Escola Pax

Berni

El proper diumenge 30 de gener, l'AMPA de l'Escola Pax, amb la col·laboració del Club Atletisme Tarragona, organitza el segon cros de l'escola.

Amb la diferència que aquest any, un cop superada amb molt bona nota la prova d'organitzar un cros per primer cop, entra dintre del calendari de la Lliga Comarcal de Cros.

És el novè cros puntuable, i tenint en compte que s'ha anul·lat el Cros de La Pobla de Mafumet, es converteix en l'últim per sumar punts, abans de la final comarcal.

És a dir que pot ser un cros decisiu per aquells participants que els hi falti algun cros per puntuar ( puntuen els set millors), per escalar posicions de la classificació del Tarragonès; classificació que a més a més pot decidir la participació en el Campionat de Catalunya Escolar que es disputarà a Banyoles.

...

Anna Solé sots-campiona de Catalunya de proves combinades

Didac

Anna Solé (CA Tarragona) ha aconseguit la medalla de plata en el Campionat de Catalunya Absolut de Proves Combinades disputat aquest cap de setmana a la pista coberta de Sabadell. Solé que disputava la pentatló femenina feia una combinada molt regular que li permetia mantenir-se en les primeres posicions durant tota la combinada, a falta del 800 llisos (la última prova) Solé era 4a a 200 punts de la 3a classificada, que no va poder acabar el 800. Solé acabava el 800 fent marca personal amb un temps de 2:40.28, aquesta marca li va suposar la 2a posició, la guanyadora va ser Tamara Del Rio (AA Catalunya) amb 3509 punts, Solé (CA Tarragona) va fer-ne 3.109 i tancava el podi Anna Circuns (Avinent Manresa) amb 3.064 punts.

En la combinada masculina on hi participava l'atleta Robert Romaní (...

Control a Reus i Cros del Practiques

Didac

Aquest cap de setmana torna l'activitat atlètica per als nens i nenes de la nostra escola.

El proper dissabte 15 es disputarà un control a Reus per a atletes a partir de la categoria aleví fins a absoluts. L’entrenador serà l'encarregat de donar-vos els horaris i les proves en que hi participareu.

D'altra banda el proper diumenge 16 es disputarà el Cros de l'Escola Pràctiques pels voltants del col·legi, serà el retorn al cros després de les festes nadalenques, recordem que el Cros és puntuable per a la Lliga Comarcal, lliga que acabarà decidint també quins atletes opten a participar en el Campionat de Catalunya Escola a Banyoles.

Campionat de Catalunya de Proves Combinades

Didac

Aquest proper cap de setmana 15 i 16 de gener es disputarà la 16a edició del Campionat Absolut de Proves Combinades en el que aquest any, només hi prendran part dos atletes del Club Atletisme Tarragona. Anna Solé en la categoria femenina disputarà la pentatló durant el diumenge 16.

Pel que fa a la categoria masculina, Robert Romaní serà l'únic representant de la nostra entitat, aquest any la participació ha estat complicada doncs Romaní ha entrat amb la última millor marca tot i que acreditava una marca superior a la medalla de bronze aconseguida en l'edició anterior del Campionat on van participar-hi fins a 4 atletes del CA Tarragona.

Paral·lelament dissabte a Sabadell s'hi disputarà la Copa de Clubes Junior que organitza la RFEA, i diferents Controls cadets i Absoluts.

Molta sort a...

Jorge De Andres i Pedro Ortega tanquen el 2010 amb molt bons resultats

Didac

Pedro Ortega 3r a la Sant Silvestre de Salou. (Foto santsilvestresalou.com)ExceÅ€lents resultats de cloenda d'aquest 2010 amb les clàssiques curses de Sant Silvestre. Jorge De Andres (CA Tarragona) s'imposava en la 2a Cursa Sant Silvestre de Reus amb un temps de 15.03 cobrint els 4500 km pels carrers de Reus. També molt bons resultats per Javi Moreno que va ser 5è i Jose Fco Garcia 12è.

A la capital del Camp, la participació era més nombrosa, s'havien inscrit 1.300 persones i el gruix d'atletes del CAT es centrava també en aquesta cursa. Esplèndida actuació de Pedro Ortega que finalment va ser segon per darrere del jove atleta del JAS Adrià Vila. El grup capdavanter va trencar el ritme a falta d'un quilòmetre i la cursa va ser cosa de dos, entre els dos atletes tarragonins s'ho van jugar, amb un temps de 27'20 s'imposava Vila (JA Sabadell) i 27'28 Pedro Or...