Els benjamins i benjamines... no es pot demanar més

Jose

El dissabte va disputar-se la jornada prèvia classificatòria del Campionat de Catalunya Benjamí. Més que una notícia això vol ser un agraïment a tots els nens i nenes del club que van participar i a qui la sort no els va acompanyar. No vull treure mèrit als atletes de tota Catalunya que van classificar-se per la Final, però la sort no va estar al costat dels nostres atletes... i ara entendreu el que us vull dir.
La Paula Garcia va fer marca personal als 1000 metres millorant la seva marca de la temporada en gairebé 10 segons i es va quedar a tant sols 69 centèsimes de la marca de classificació i als 60 metres va fer una gran marca de 10"50.
La Marina Burjalés va fer 10"45 i va fer marca personal de la temporada a la prova de 60 metres llisos, però no va ser suficient
El Hugo Berenguel va h...

DIMECRES 30 A LES 12 AL COL·LEGI SANT PAU

quic

Benvolguts pares i mares,

Suposo que esteu assebentats dels greus incidents que van passar dimarts passat a la sortida del Col·legi amb les meves filles. Van ser maltractades i de forma violenta van ser introduïdes en un vehicle i les van prendre en contra de la seva voluntat. 

Degut a la resposta que la justícia ens està donant i les peticions que estem rebent per part de tot el col·lectiu d’amics i amigues de la Ingrid i la Emma, hem convocat una marxa-manifestació pel proper dimecres dia 30 de maig. L’Ajuntament de Tarragona ens recolça i autoritza a la realització de la mateixa, així com la Subdelegació del Govern a Tarragona, també tenim la conformitat de la direcció del Col·legi Sant Pau, tot i que per qüestions legals recomanen que els nens que vulguin assistir-hi portin una a...

Bones sensacions a la prèvia aleví i infantil.

Berni

Dissabte passat es va disputar la prèvia del campionat de Catalunya de les categories aleví i infantil a Mataró, en jornada de matí i tarda. Es classificaven per a la final de Catalunya ( que serà a Tarragona el 9 de juny) les 16 primeres posicions exceptuant els concursos i el 600.

La més matinera va ser Laura Mascarell (AF) que li va tocar fer a les 9.45 la prova dels 2000 metres marxa. És una prova molt dura i no va poder amb el ritme que exigien les altres marxadores. En un temps de 14'36''78 va entrar la última de la seva sèrie i no es va poder classificar.

La jornada continuava amb 3 concursos diferents alhora: la perxa aleví femení, on Berta Sánchez igualava la seva marca personal en 1.40, classificant-se en 8a posició (amb la mateixa marca que la 5a); la llargada aleví femení,...

Prèvia Campionat de Catalunya Infantil i Aleví

Fertor
 IMG_3385.JPG19 de maig, a Mataró!! tindrà lloc la prèvia Infantil (99/00) i Aleví (2001/2002), la ECAT lluitarà amb els i les millors de Catalunya per fer-se un lloc a la final, que es disputarà a Tarragona, al mes de juny!!

Per tant anirem amb tota la il·lusió i ganes, i els atletes que ens representaran segur que faran un gran paper, com sempre!! així que ja sabeu, qui vulgui atletisme del bo, dissabte cap a Mataró!

La jornada serà de matí i tarda, adjuntem horaris, els entrenadors comunicaran durant la setmana els nens que s'han classificat!!

 

ACTUALITZACIÓ:  S'adjunten els primer llistat d'inscrits, provisionals a data de 16 de maig

 

Les categories més petites als campionats de Catalunya de clubs

Jose

Si ahir eren les noies de categoria infantil les que disputaven el Campionat de Catalunya per Equips d’Aire Lliure, aquest matí ha estat el torn de les categories benjamí i aleví.

Les noies de l’equip aleví femení ha finalitzat en vuitena posició amb una magnifica actuació, sobretot si tenim en compte que la major part de les integrants de l’equip eren atletes de primer any de la categoria. La victòria final en aquesta categoria ha sigut pel Nàstic... enhorabona.

La categoria benjamí femení ha patit dos baixes per lesió i també presentava un equip amb participants de primer any i això no ha ajudat gaire a la consecució d’un mlllor resultat. Però les absències s’han suplit amb les ganes de les noies, que hi han posat tot el seu somriure i un esforç addicional per tal de poder completar...

Les noies absolutes a punt de donar la sorpresa

Jose

L’equip femení va donar ahir una lliçó de coratge i punt d’honor i va estar a punt d’assolir l’objectiu de l’ascens a primera catalana la temporada del seu debut a la Lliga Catalana de Clubs.

Les noies partien d’un desavantatge de 37,5 punts respecte al segon club classificat en la primera jornada de la fase d’ascens, però la seva constància va aconseguir que l’equip fes una remuntada extraordinària i és quedessin a només 5,5 punts del pas a primera i van acabar guanyant la segona jornada. Finalment Cornellà Atlètic i C.A. Mollet van aconseguir l’ascens.

Una altre jornada de les que fan afició. No cal enumerar totes les marques aconseguides, però per que us feu una idea només de la gran actuació, van guanyar les proves de 100 m.ll., 100 m.t. javelina, pes i van assolir segones posicio...

Les noies lluny de primera

Didac

El passat cap de setmana es va celebrar a Barberà del Vallès la primera jornada de la final d'ascens a primera femenina, on l'equip absolut femení, amb importants baixes, disputava per primer cop una final d'aquest tipus.

El nivell demostrat en les jornades prèvies per les noies tarragonines va estar també present a Barberà, les marques van sortir, però aquest cop les rivals van ser millors. I es que el grup s'ha trencat en el que semblen dos grups diferenciats. Cornella At. i CA Mollet semblen jugar a part i al darrere UA Barberà, Barcelona At., CA Tarragona i CA Gavà amb unes puntuacions molt ajustades entre elles.

El CAT tenen la segona plaça a 37 punts i mig però són cinquenes i pel darrere també apreten. Dissabte tarde a la Mar Bella, es viurà una autèntica final, sense Campionats d'...

Dissabte 12 Control Territorial Ascó

Fertor

Aquest dissabte es realitza l'últim control territorial a Ascó.

Les proves comencen a les 16:00 hores, recordeu portar les agulles de tanca, i qualsevol dubte pregunteu als vostres entrenadors durant la setmana, us adjuntem els horaris!!

Ens veiem a les pistes!