Les combinades territorials són de color lila

lluis

El Club Atletisme Tarragona demostrà aquest cap de setmana que continua al més alt nivell en l'especialitat de les proves combinades, en assolir multitud de places capdavanteres en el transcurs del Campionat Territorial de proves combinades disputat a Cambrils.

La jornada del dissabte s'iniciava amb la disputa de la combinada senior femenina, en la que l'atleta cambrilenca del CAT Sílvia Gutiérrez s'imposava amb claredat (3.043 punts) a les atletes del CA Cambrils Elisa Laguna i Judith Codorniu, i en la quèe Núria Torredemé era quarta (2.155) i Blanca Tortajada cinquena (941). Sílvia i Núria començaven la prova amb uns excel.lents registres de 9.17 i 9.82 respectivament en  els 60 metres tanques. La resta del concurs fou dominat per Silvia Gutierrez, qui s'imposava en totes les prove...

Marina Tibau (llançament de pes), Ivan Tamarit (60 m i 300 m) i Josep María Mateo (Salt de llargada) campions del Trofeu Nadal disputat a Reus

Alex

Atletes del Club Atletisme Tarragona van disputar el passat dissabte 14 de desembre el Trofeu Nadal.

Entre els més petits, en categoria aleví Nil Pinyol va córrer el 60 metres llisos en un temps de 9’82. També en aquesta distància, l’atleta junior Anna Yélamos va fer un temps de 8’’44, el sénior Iván Tamarit, 7’’46, i els veterans Josep Ramón Argilaga i Josep Mª Mateo 8’’05 i 8’’06, respectivament.

Antonio Ramos va debutar en pista a l’aire lliure fent un 1500 en 4’50’’48.

Anna Yélamos va córrer també el 300 metres llisos en 44’’03. En categoria masculina, Iván Tamarit va fer una marca de 39’’77 i el Juvenil Xavier Ros 41’’84.

Josep Mª Mateo va guanyar la prova de salt de llargada fent un millor salt de 5 metres i 26 centímetres.

Gran debut aquesta temporada també de Marina Tibau, que va puj...

Joan Blanco, tercer de la seva categoria a la Mitja Marató de Salou

Alex

A la Mitja Marató de Salou, els dos participants del Club Atletisme Tarragona han demostrat estar en un excel·lent estat de forma: Carlos Soriano i Joan Blanco han fet uns magnifics temps de 1:25:00 i 1:25:55, respectivament. A més, el Joan, exemple per tots a les pistes de Camp Clar i que està fent una gran tasca amb el grup dels fondistes del CAT ha fet pódium a la seva categoria, sent tercer.

 

A Salou també, en la Cursa de 10 kms, José F. García Navarrete ha fet un magnífic 27è lloc fent un temps de 38’54’’, quedant 37è (6è de la seva categoria). Participà també Amadeo Serres aturant el crono els 54’18’’, i quedant quart a la seva categoria.

 

També aquest diumenge s'ha celebrat la XXXIII Pujada a la Seu Vells de Lleida, cursa disputada amb molt de fred, on el nostre atleta Tonyo Gironè...

Debuts i bones marques en el primer control de la temporada en Pista Coberta disputat a Sabadell

Alex

Aquest dissabte una àmplia representació de cadets i juvenils del Club Atletisme Tarragona s’han desplaçat a Sabadell en el primer control en pista coberta de la temporada.

Al matí, han iniciat la jornada els cadets.

En triple salt, Marta Targa ha saltat fins als 9 metres i 54 cm, sent marca personal. Júlia Caixal amb molts nervis en el seu debut en pista coberta, ha fet tres nuls.

En els 60 metres tanques, Alícia Vázquez ha fet marca personal aturant el crono els 10’’61 segons. Nerea Lago no ha pogut acabar la cursa.

Els 60 metres llisos, Mireia López ha fet 8’’51 segons batent la seva marca personal i Júlia Caixal 9’’69. Els nois, Dídac Alonso va ser el més ràpid fent els 60 metres en 8’’24. Josep Milla aturà el crono els 9’’06 i Gerard Parera els 9’’47.

Finalment la jornada matinal ha aca...

Convocatòria XIX Cros Sant Pau Apòstol

Jose

S'acosta una nova cursa de la temporada de cros. Aquesta vegada a Tarragona ciutat amb el XIX Cros Sant Pau Apòstol. Una cursa on el club col·labora activament i ja molt arrelada en el calendari de competicions de la nostra escola d'atletisme.

Així doncs us esperem a tots i totes el proper diumenge 15 de desembre al col·legi Sant Pau Apòstol.

 

 

Jorge de Andres, Fernando Flores i Sira Bo pugen al podi al XXV Cros de Valls

Alex

Aquest diumenge 1 de Desembre s’ha celebrat el Cros de Valls, un esdeveniment clàssic dintre del calendari atlètic de la província. Pel que fa a la participació d’atletes de l’ECAT, a la categoria Prebenjamí Femení, Axe ABriol va ser 11a Emma Climent va ser 7ena. A la categoria Aleví masculí, Pol Aixalà va ser 11è, Nil Pinyol 26è, Nil Aixalà 27è i Jordi Abrió 28è. Les nenes alevines, Laura Solé va quedar en 4ª posición, Clàudia Mir 17ª, Liana de las Heras 20ª i Rita Salvadó 32ª. Andry Rafi, a la categoria infantil va ser 22è. En categoria infantil femení, ha arribat el podi de l’escola en aquesta matinal, on Sira Bo ha fet un magnífic 2on lloc. Mar Vázquez ha fet 9ª, Berta Pardines 32ª, Berta Prados 33ª, Gemma Parera 34ª, Paula Rovira 35ª i María Falcó 37ª. A la categoria cadet masculí,...