El CAT finalitza setè de la final C del Campionat de Catalunya de clubs i iguala el seu millor resultat

lluis

L'equip sènior del Club Atletisme Tarragona va finalitzar setè del grup C i en la posició vint-i-tresena del Campionat de Catalunya de clubs, en la jornada final que es va disputar a l'Estadi Municipal de Palafrugell. L'equip tarragoní va  mantenir-se tota la jornada en la disputa del cinquè lloc, en lluita amb el CA Vic i el Girona Costa Brava, però al final es va quedar a catorze i deu punts dels equips rivals, i molt per sobre del CA Granollers, vuitè classificat. Amb aquest resultat, el CAT iguala la millor posició obtenida en la seva història des que el Campionat de clubs té aquest format, posició que ja va assolir al 2013 també a Palafrugell.

La major aportació de punts van venir gràcies a les victòries de Bàrbara Pintado en el llançament de disc (35,37 metres), Marina Tibau en el ...

Final de lliga a Palafrugell

JosepM

L'equip absolut del Club Atletisme Tarragona disputarà, aquest proper diumenge al matí, la final C de la Lliga de Clubs de Catalunya a Palafrugell.

Anirem amb autobús i l'hora de concentració serà a les 6.45 del matí, així que toca matinar. Sortirem des de la Plaça Imperial Tàrraco, al costat del quiosc.

El club disposarà d'un parell de entrepans pels atletes i aigua.

Al fòrum hi ha més informació.

L’Escola CAT assoleix 3 finalistes en el Català de relleus mentre l'equip sènior lluitarà per la 17ena plaça al Català de clubs

lluis

Els equips de promoció i senior del Club Atletisme Tarragona van aconseguir excel.lents resultats aquest cap de setmana en les diferents competicions en què van prendre part, el Campionat de Catalunya de relleus de promoció i la segona jornada del Campionat de Catalunya de clubs sènior masculí i femení.

L’Escola del Club Atletisme Tarragona va aconseguir classificar brillantment tres equips de relleus en les finals del Campionat de Catalunya de relleus disputat aquest dissabte a Vic, mentre que altres tres equips van prendre la sortida a les semifinals però no van assolir una plaça entre els vuit primers, i un setè equip no va poder presentar-se per absència d’alguns dels seus membres.

Els equips aleví femení de 4x60 metres, integrat per Liana De la Heras, Laurine Marimón, Natàlia Sánchez...

El CAT arrenca amb força al Campionat de Catalunya de clubs

lluis

L'equip del Club Atletisme Tarragona va arrencar amb força aquest diumenge a Camp Clar en la primera jornada del Campionat de Catalunya de clubs, grup A, en finalitzar en quarta posició de l'encontre amb un total de 19.560 punts, que el col.loquen en la posició dinovena en la classificació total, integrada pels trenta millors clubs de Catalunya. La puntuació assolida pels tarragonins millora en més de 2.000 punts la puntuació assolida en la primera jornada de la temporada anterior, gràcies en gran part a la creixent aportació de l'Escola del club, que tan bons atletes genera any rera any.

Entre les actuacions més destacades dels atletes tarragonins cal destacar l'excepcional registre de 51.86s assolit per l'equip femení de relleu 4x100, integrat per Maria Martin, Andrea López, Alícia Váz...

5 equips de relleus de l'ECAT assoleixen la classificació per a la jornada final del Campionat de Catalunya

lluis

Un total de quinze equips de relleus del Club Atletisme Tarragona van prendre part aquest dissabte a Tarragona a la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus, en categories aleví, infantil i cadet, amb sort diversa, classificant 5 equips per la jornada final que es disputarà a Vic la propera setmana. L'àmplia participació en cadascuna de les categories disputades alevins, infantils i cadet, com ja va passar en la jornada dels benjamins, confirma l'excel.lent treball que porta endavant l'escola en la promoció d'aquest esport a les comarques tarragonines.

La matinal s'iniciava amb els més joves, els equips alevins que participaven en la prova del relleu 4x60, on Pol Mascarell, Nil Aixalà, Pol Aixalà i Rubén Paredes finalitzaven 24ens, amb un temps de 37.6s. L'equip integrat per ...

1a Jornada Campionat de Catalunya de clubs

JosepM

Aquest diumenge al matí, dia 12 d'abril, a la pista de Camp Clar se celebrarà la primera de les jornades del Campionat de Catalunya de clubs. En aquest Campionat es tenen en compte les puntuacions obtingudes de manera conjunta pels atletes masculins i femenins.

El Club Atletisme Tarragona es troba en el grup A juntament amb el CE Penedès, CA Igualada, Avinent Manresa, Lleida UA, CAV Andorra i l'equip femení del CA Cambrils.

En aquesta primera jornada hi participen dos atletes de cada club per cada prova i l'horari i l'equip del Club Atletisme Tarragona està format per:

9.15 Martell M -> Hèctor Mateu, Bernat Rocamora.

10.15 Perxa M -> Robert Romaní, Ferran Tortosa.

10.15 Llargada F -> Mireia López, Alícia Vázquez.

10.15 Alçada F -> Maria Álvarez, Sílvia Gutiérrez.

10.30 1500 F -> Júlia Ollé, Hi...