Triple victòria de Montserrat Montañés al Trofeu Promoció

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Montserrat Montañés Arbó s'ha imposat aquest dissabte en la prova del llançament de pes de la quarta jornada del Trofeu Promoció, disputada a Calella, amb un millor llançament de 11,73 metres. Es tracta de la tercera victòria de l'atleta tarragonina en aquest Trofeu, ja que s'havia imposat també en les proves de llançament de martell, amb 41,42 metres, en la segona jornada disputada a Manresa el 24 de setembre, i llançament de disc, disputat en la tercera jornada a Castellar del Vallès, el passat dia 1 d'octubre. En aquesta prova, a més assolia un nova millor marca personal, en enviar el disc fins a uns excel.lents 35,93 metres.

Amb aquesta triple victòria, l'atleta entrenada per en Joan Domingo conclou de brillant manera el seu pas per la categoria ...

Tonyo Gironès i Dídac Safont llueixen a la Cursa contra el Cáncer de Mama de Tarragona

Alex

Gran actuació dels dos participats del Club Atletisme Tarragona a la Cursa de 5 kms que s'ha celebrat aquest diumenge a Tarragona per recullir fons contra el Càncer de Mama.

L'atleta Dídac Safont ha entrat en el 14è lloc aturant el crono als 19'35'' mentre que Tonyo Gironès ha entrat 16è, arribant a meta als 19'55''. El guanyador de la cursa ha estat l'atleta ghanès Sie Kwasi, de l'Athletic Track Bikila Tarragona (15'58'').

En aquesta cursa s'han trobat dos atletes del CAT de perfil ben diferent: un, el Dídac, jove i amb un talent especial que pot donar molt de sí; l'altre, el Tonyo, un atleta veterà de fons que darrerament es dedica més al ciclisme però no deixant de banda aquest esport i el club que representa amb molt d'orgull.

...