Júlia Suárez i Ainhoa Pérez fan un bon paper al Campionat de Catalunya de marxa en ruta

BlancaT

Aquest diumenge, a Barcelona, es disputava el Campionat de Catalunya de promoció de marxa en ruta, campionat en el qual l'Escola del Club Atletisme Tarragona estava representada per la infantil Júlia Suárez i per la cadet Ainhoa Pérez.

Júlia recorria els 3 km en 16:39 minuts per acabar en una magnífica 6a posició, a menys d'un minut de les places de podi; mentre que Ainhoa, en la cursa dels 5 km, finalitzava en 12 posició amb un temps de 30:48 minuts, rebaixant la seva marca personal en un minut i quedant-se a tan sols 48 segons de la mínima pel Campionat d'Espanya sub16.

Molt de nivell al cros de La Canonja

BlancaT

Aquest diumenge s’ha disputat el Cros de Sant Sebastià de La Canonja, cros que a banda d’entrar en el circuit del consell comarcal, també era federatiu, pel que el nivell, el grau de dificultat i les distàncies de diferents curses eren més elevats, però això no va fer abaixar els braços als 83 atletes del club que hi van prendre part.


En categoria cadet i infantil, curses que es disputaven conjuntament, Emma Alventosa era 2a i Carla González, 3a en categoria cadet i Lucía Vega també pujava al 3r calaix del podi en la infantil. Cristina, Lara, Aina, Blanca, Natàlia, Carlota, Abril, Hugo i Asier també aconseguien acabar aquestes llargues curses.


Pel que fa als alevins, Víctor Penadés i Èrika Díez eren els primers atletes liles que creuaven la meta, sent 12è i 19a. Durant la cursa van es...

Els veterans fan podi al Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta

BlancaT

Aquest dissabte els veterans del CAT van tornar a fer història en pujar al segon calaix del podi en el Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta 4 anys després. En el mateix campionat, l’equip femení finalitzà en 6a posició.


L’equip masculí acabava el campionat amb un total de 129 punts, a només set punts del primer classificat, el Pratenc. Els primers en saltar a la pista eren en Quico Iborra els 60 metres tanques, que amb una marca de 9.84 segons era segon, i en José Miguel Martín al salt de llargada, que era 5è fent un bon salt de 5,65 metres. Després era el torn de Josep Ramón Argilaga als 60 metres llisos, que aturava el cronòmetre en 8.14 segons, finalitzant 3r de la prova. En la prova de més metres del campionat, els 3.000 metres, Jorge de Andrés es defensava de la millor...

L’ECAT segueix tenyint els crossos de lila

BlancaT

Un diumenge més, el cros del consell comarcal s’ha omplert de lila. Aquesta vegada li ha tocat al cros de La Salle de Tarragona, on fins a 79 atletes del club han participat en aquesta cita atlètica.


En categoria cadet, Emma Alventosa i Carla González eren 2a i 3a, respectivament, en la cursa femenina, i Dídac Safont també era 3r en la masculina. En la cursa infantil, disputada conjuntament amb la cadet, Lucía Vega guanyava la cursa femenina amb Cristina Iniesta en la 3a posició, i Pol Aixalà era 4t. Laia, Lara, Asier, Hugo i Marc també participaven en aquestes curses.


Pel que fa a les curses dels alevins, Joan Sinfreu i Noelia Carvajal eren els primers atletes liles en creuar meta, i ho feien en 4a i 5a posició respectivament. Victor, Lluc, Marcos, Unai, Joan, Marc, Joan, Jairo, Mart...

Les noies del CA Tarragona acaben vuitenes al Campionat de Catalunya de clubs sub-20

BlancaT

Les joves atletes del Club Atletisme Tarragona van finalitzar en una excel·lent vuitena posició final en el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20 en pista coberta, disputat aquest diumenge a Sabadell. El jove equip tarragoní, amb una mitjana d'edat molt baixa que permet augura-li un gran futur, va quallar una actuació molt regular, fins a assolir posició de finalista en una dura competició amb els millors clubs de Catalunya.


La competició va començar amb força amb la quarta posició assolida per Maria Falcó en el salt d'alçada, en superar el llistó situat a 1,55 metres. Simultàniament, l'Alícia Vázquez era setena als 60 metres tanques, amb un temps de 9.60 segons, i la Mar Vázquez novena en el salt de llargada, amb un millor salt de 4,89 metres amb el que millorava la seva marca person...

L’ECAT segueix brillant en el primer cros de l’any

BlancaT

Aquest diumenge, en el marc del cros del Col·legi Mare Nostrum, l’ECAT ha tornat a tenyir de lila aquesta cita esportiva, amb un total de 75 representants per part de l’entitat.


En categoria cadet, només hi va haver representants masculins. Aleix Lago finalitzava en 2a posició i Dídac Safont ho feia a la 3a. I en categoria infantil, que corrien conjuntament amb els cadets, hi va haver triplet en la categoria femenina, amb Alexandra Rofes al capdamunt, Lucía Vega en 2a posició i Cristina Iniesta en 3r lloc; i en la cursa masculina, el primer en entrar era Asier Santamaria, que ho feia en 7a posició. Els infantils Aina, Lara i Hugo també aconseguien creuar la línia de meta.


Pel que fa als alevins, es van repetir les posicions de podi en la cursa masculina i en la femenina, amb Joan Sinf...

Mireia López bronze al Campionat de Catalunya de combinades sub-20

BlancaT

Mireia López es va penjar aquest dissabte la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta en categoria sub-20. En la seva primera participació en aquesta categoria, Mireia tancava el campionat amb un total de 2.979 punts, algunes marques personals i lluitant fins al final per una posició millor.


Mireia començava el campionat de manera brillant, rebaixant la seva marca personal en els 60 metres tanques fins als 9.08 segons (nou rècord de club). En la segona prova, el salt d’alçada, superava el llistó en l’1,42 metres, per acte seguit, en el llançament de pes, tornar a fer marca personal amb un bon llançament de 9,08 metres. En el salt de llargada, un bon salt de 5,08 metres l’apropava a la segona posició final, per la que hauria de lluitar en la p...

L’equip femení del CAT, cinquè en el Campionat de Catalunya de Clubs absolut

BlancaT

Aquest diumenge, l’equip femení del Club Atletisme Tarragona han finalitzat en una magnífica 5a posició al Campionat de Catalunya de Clubs B absolut disputat a la pista coberta de Sabadell. L’equip del CAT aconseguia tornar a classificar-se per a aquesta competició 4 anys després de la seva última participació, i han defensat els colors de manera brillant, ja que a falta de la última prova, es trobaven només a 3,5 punts de places d’ascens al grup A. Al final, una més que meritòria 5a posició, amb un total de 54 punts, que torna a posar el nom del CAT entre els millors clubs de Catalunya.
L’equip tarragoní es presentava a la cita amb un equip molt jove, en el qual la majoria d’integrants no sobrepassava dels 18 anys.
La jornada començava amb les proves de triple salt i de salt amb perx...