Anton Forniés sots campió d'Espanya de javelina

BlancaT

Aquest diumenge, 25 de febrer, s'ha celebrat a Monzón el Campionat d'Espanya Màster de Llançaments Llargs d'Hivern. En aquest campionat ha participat l'Anton Forniés en el llançament de javelina de la categoria M50 i ha obtingut el sotscampionat gràcies a un magnífic últim llançament de 31,10 metres. El guanyador ha estat en Luis Antonio Uson, del Simply Scorpio 71, amb un llançament de 46,74 metres.

Marimón finalista al Campionat de Catalunya de combinades sub16

BlancaT

L. Marimón, única representant del club en el Campionat de Catalunya de combinades de pista coberta, ha aconseguit plaça de finalista en finalitzar el campionat en 8a posició. Marimón va realitzar una brillant competició, aconseguint 3 marques personals en les proves individuals i, a més, superant també la seva anterior marca personal en combinades en 200 punts, en finalitzar amb un total de 2.685 punts.

L’atleta tarragonina començava la jornada de la millor manera possible, batent la seva marca en els 60 metres tanques, deixant-la en 10.26 segons, i se situava en la 10a posició en la general. Les següents proves, el salt d’alçada i el llançament de pes, assolia unes marques de 1,44 metres i 7,35 metres, respectivament, que la mantenien 10 de la general. Al salt de llargada aconseguia re...

Alícia Vázquez, bronze al Campionat de Catalunya sub20

BlancaT

Alícia Vázquez es va penjar la medalla de bronze en el salt de llargada dins del marc del Campionat de Catalunya sub20 de pista coberta, disputat aquest diumenge a Sabadell. La prova del salt de llargada va començar molt bé per l'Alícia, amb un primer salt de 5.34 metres que la situaven de ple en la lluita per les medalles. Tot i haver d'interrompre la seva participació en el concurs per disputar la final dels 60 metres tanques, es va mantenir entre les quatre primeres durant tot el concurs. En el darrer salt va millorar fins als 5.38 metres que li asseguraven la medalla de bronze, a tan sols 1 centímetre de la segona classificada, en una prova que va dominar l'atleta de Torredembarra Andrea Trapé (AA Catalunya) amb 5,66m.

Alícia també disputava la prova dels 60 metres tanques. En la sem...

Mireia López en una brillant 5a posició a l’encontre internacional sub20

BlancaT

Mireia López disputava la seva segona internacionalitat amb la selecció espanyola, aquest cop a la ciutat de Minsk (Bielorússia), on s’hi disputava l’encontre internacional sub20 de pista coberta. Mireia havia estat seleccionada per disputar la prova dels 60 metres tanques i ha col·laborat amb un bon grapat de punts en la victòria de la selecció en aquest campionat, per davant de l’amfitriona per només 3 punts de diferència.

En la jornada de dissabte, aconseguia classificar-se per a la final després de rebaixar la seva marca personal fins als 8.82 segons i entrant en tercera posició de la primera semifinal. I diumenge es plantava a la final amb un cert cansament pel viatge, per la diferència horària i pels nervis de disputar una competició com aquesta, però tot i així, va aconseguir torn...

Els veterans s’emporten 24 medalles del català de pista coberta

BlancaT

Els veterans del CAT s’han emportat un botxí de 24 medalles en el Campionat de Catalunya de pista coberta disputat aquest diumenge a Sabadell. I destacar també que gairebé la meitat d’aquestes medalles són d’or, fins a un total d’11.

Les medalles d’or les van aconseguir de Josep Maria Puig als 60 mll i als 200 mll en la categoria M-65, batent la seva marca personal en les dues proves fins a deixar-les en 9.39 segons i 32.44 segons, respectivament; Patrícia Amador als 400 m i als 800 m de la categoria F-35, fent el millor debut possible en aquest campionat, també rebaixant les seves marques personals en ambdues proves (1:02.61 min i 2:21.66 min); Sergi Hidalgo també en la prova dels 800 m M-35, amb un temps de 2:05.22 que significava també una nova marca personal; Ignasi Blanco i Juan Car...

L’ECAT brilla al cros del Pax

BlancaT

Un cop més, l’ECAT ha estat un dels protagonistes dels crossos del consell comarcal, en aquesta ocasió, al cros de l’Escola Pax. Un total de 73 atletes han pres part d’aquesta cita esportiva donant el màxim fins a creuar meta.

En categoria cadet, Dídac Safont entrava en 2a posició, igual que ho feia Emma Alventosa en la cursa femenina i en la què Carla González era 3a. Esther i Laia aconseguien arribar també a meta.

La cursa cadet es disputava conjuntament amb la infantil, en la què Alexandra Rofes i Lucía Vega tornaven  fer doblet, sent 1a i 2a respectivament, i Víctor Rofes, qui debutava amb l’ECAT, pujava al 3r calaix del podi. Cristina, Aina, Lucía, Audrey, Martí, Hugo i Marc també hi participaven.

En categoria aleví, Joan Sinfreu entrava en 2a posició i Víctor Penadés ho feia en la 3a...

Gran actuació de les infantils al Campionat de Catalunya de Clubs

BlancaT

Aquest dissabte, en el Campionat de Catalunya de clubs sub14 de pista coberta, les atletes representants de l’ECAT han realitzat una magnífica actuació, batent, la majoria d’elles, les seves pròpies marques personals.

A primera hora del matí, era el torn de la Laia Aldave al salt de perxa, de l’Abril Llop al llançament de pes i de la Cristina Reyes al triple salt. Laia saltava per damunt dels 1,80 metres i Cristina arribava fins als 7.76 metres, mentre que Abril llançava l’artefacte fins als 6,38 metres.

Després era el torn de les dues proves de 60 metres, els llisos i les tanques. Martina corria els 60 metres tanques en 11.65 segons, mentre que Blanca Lorenzo patia una caiguda quan anava en posicions capdavanteres de la seva sèrie dels 60 metres llisos, que no li permetia acabar la cursa...

Mireia López seleccionada per l’encontre internacional sub20

BlancaT

L’atleta del CA Tarragona, Mireia López ha estat seleccionada per representar a la selecció espanyola en la prova dels 60 metres tanques en l’encontre internacional sub20 de pista coberta que es disputarà el proper cap de setmana 24 i 25 de febrer a Minsk (Bielorússia). Així doncs, farà la que serà la seva segona participació amb la selecció espanyola en una competició de nivell internacional.

Mireia és una atleta sorgida de l’Escola del club, que s’iniciava en aquest món de l’atletisme l’any 2009, sent una dels 10 nens i nenes amb els que s’iniciava un gran projecte de futur per part de club, com és l’ECAT. L’ECAT ha anat creixent temporada rere temporada fins a arribar a l’actualitat, on compta amb gairebé 180 nens i nenes a les seves files. Mireia és un dels clars exemples de la feina...