Mireia López segona en la 1a jornada de la primera divisió de la Lliga nacional de Clubs

BlancaT

Fruit del conveni existent entre el Club Atletisme Tarragona i l'ISS-L'Hospitalet, Mireia López, atleta del Club Atletisme Tarragona, va participar aquest dissabte en la Liga de Clubs Iberdrola, en la primera jornada de la 1a Divisió celebrada a Sabadell, formant part de l'equip barceloní.

Mireia finalitzà en segona posici´ó en la prova dels 100 metres tanques amb un temps de 14.98 segons (amb un vent en contra de 1,7 m/s). Mireia ajudava amb un bon grapat de punts a l'ISS-L'Hospitalet a acabar en primera posició del seu grup en aquesta primera jornada amb un total de 233 punts, traient-li 42 punts al segon classificat, l'Image FDR de Burgos. A banda del club burgalès, també s'enfrontaven a la Joventut Atlètica Sabadell i a l'Hinaco Monzón.

El conveni de col·laboració signat entre ambdós ...

Pedro Ortega subcampió de Catalunya de marató

BlancaT

Pedro Ortega s’ha proclamat brillantment subcampió de Catalunya de marató aquest diumenge en la cursa disputada a L’Escala, coincidint amb la 15a marató d’Empúries. Ortega ha completat el recorregut en 2 hores 36 minuts i 46 segons, a menys de dos minuts del campió, l’atleta del CD Vallivana Xavier Tomasa.

Jorge de Andrés, també atleta del club, ha creuat línia de meta en 6a posició, sent primer de la seva categoria, amb una marca de 2 hores 45 minuts i 19 segons.

El CAT es classifica per al grup B en el català de clubs absolut

BlancaT

Aquest dissabte per la tarda, el CA Tarragona prenia part en la segona jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de clubs absolut, que es disputava a Lleida. En aquesta, el club va assolir l’objectiu que s’havia proposat a principi de temporada, el de classificar-se per al grup B, en el qual hi entren els equips classificats entre el 8è i el 16è lloc. Després de les dues jornades de classificació, el CAT ha finalitzat en 12a posició amb un total de 41.782 punts, i s’enfrontarà al JA Sabadell, UA Montsià, Unió Colomenca, CA Granollers, Barcelona Atletisme, Pratenc AA i CA Laietània per intentar millorar aquesta dotzena posició. De totes maneres, el club ja ha fet història, ja que per primera vegada des que existeix aquest format de campionat, el club s’ha classificat en aquest d...

Els alevins campions i els benjamins subcampions de Catalunya de relleus

BlancaT

Durant la jornada final del Campionat de Catalunya de relleus de promoció, els atletes de categoria sub12 del Club Atletisme Tarragona s’han proclamat brillantment campions de Catalunya, i els de categoria sub10 van aconseguir el subcampionat en aquesta cita disputada aquest dissabte a Tarragona.

Lluc Subirós, Victor Jiménez, Joan Sinfreu i Guillem Ferran, que formaven l’equip masculí sub12 de 4 x 60 metres, dominaven de principi a fi aquest campionat. Fa dues setmanes ja s’havien classificat per a la jornada final amb el millor temps, i dissabte van saber mantenir el nivell primer en la semifinal, passant amb el millor temps a la final (34.68 segons), i després a la final, en la què s’imposaven amb claredat amb una brillant marca de 34.66 segons.

L’equip sub10 masculí de també 4 x 60 met...

Sergi Hidalgo, 4t al Campionat d’Espanya de milla en ruta

BlancaT

Sergi Hidalgo es quedava a les portes del podi en el Campionat d’Espanya de milla en ruta màster disputat aquest passat dissabte a Breña Baja (La Palma). Va ser un campionat molt ajustat, en què entre el primer i l’últim classificat només hi va haver 15 segons de diferència. Sergi creuava línia de meta en 4 minuts i 56 segons, a tan sols 7 segons del tercer classificat.

Un CAT de rècord per inaugurar oficialment la pista de Camp Clar

BlancaT

Aquest diumenge s’estrenaven les remodelades pistes de Camp Clar en una competició oficial, albergant la primera jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de clubs absolut. En aquesta, el Club Atletisme Tarragona lluita per aconseguir una plaça en el grup B per primera vegada en la història del club. I van per bon camí, ja que de moment es troben en 13a posició del global (en el grup B es classifiquen del 8è al 16è club). En aquesta jornada, els atletes del CAT han aconseguit sumar 20.599 punts en total, una xifra de rècord pel club, que si es compara amb les xifres de la temporada anterior (en la que es va aconseguir la millor classificació fins al moment), aquesta temporada s’han aconseguit sumar 1.600 punts més.

A primera hora del matí eren els atletes del llançament de marte...

Els benjamins brillen en la prèvia del català de relleus

BlancaT

Aquest dissabte, en el marc de la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de la categoria sub10, i sota una intensa pluja, els atletes benjamins de l’Escola van realitzar una gran competició. Tant en categoria masculina com en femenina, el lila va destacar a les pistes de Santa Coloma de Gramenet.

Dels quatre equips que el club presentava, dos d’ells van aconseguir el pas a la jornada final, que es disputarà el proper dissabte 21 d’abril a Tarragona, en finalitzar entre els 16 primers equips.

El primer equip en certificar aquest pas a la final va ser el format per Quimey Izaga, Jeroni Flores, Eric de la Rosa i Paco Lorenzo. Van entrar primers de la seva sèrie amb un magnífic temps de 38.9 segons, que a més, els situava en primera posició del global empatats a temps amb l’equi...

Tarragona acollirà la primera jornada del català de clubs absolut

BlancaT

El Club Atletisme Tarragona organitza, aquest diumenge dia 15, la primera jornada del campionat de Catalunya de clubs absoluts, antigament coneguda com lliga catalana, en el remodelat estadi d’atletisme de l’anella dels jocs del mediterrani.

El clubs participants, tant masculins com femenins, enmarcats en aquest grup A son: Club Esportiu Penedes, Lleida UA, Dinamik-k Vilanova, CN Reus Ploms, CA Terres de L’Ebre, UA Montsia i Club Atletisme Tarragona.

En aquesta primera jornada, on es realitza la meitat del programa de proves de pista d'aire lliure, hi haurà la participació dels equips masculins i femenins, on 2 atletes de cada club pendran part en cada prova; per tant estem parlant d’uns 300 atletes (18 proves + relleus 4 x100). L’horari será de 9:15 h fins a les 13:10 h.

La segona jornada...