Mireia López subcampiona d'Espanya de 100 metres tanques

BlancaT

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López es va proclamar aquest passat cap de setmana subcampiona d'Espanya de 100 metres tanques de categoria sub20. Es va haver de recórrer a la foto-finish per saber el desenllaç d'aquesta prova, donat que les dues primeres classificades van marcar el mateix temps, 14.33 segons. Finalment, Mireia López va ser subcampiona per darrere de l'atleta del Atletismo Arroyomolinos Daniela Fra. Destacar que Mireia s'havia imposat en la seva semifinal amb un brillant temps de 14.28 segons, que suposava una nova marca personal i un nou rècord absolut del club.

Dos atletes més van disputar també el Campionat d'Espanya, però en aquest cas de categoria sub18: Álex Cruset i Bernat Verdú. Ambdós atletes prenien sortida en els 400 metres tanques, i aturaven el ...

L. Marimón i Pablo Ángel s’emporten un bronze al Campionat de Catalunya sub16

BlancaT

Els dos atletes del Club Atletisme Tarragona, L. Marimón i Pablo Ángel, es van penjar aquest passat cap de setmana una medalla de bronze cadascun en el marc del Campionat de Catalunya sub16, celebrat a Barberà del Vallès.

L. Marimón finalitzava en 3a posició a la prova del triple salt, amb un gran últim salt d’11,15 metres que li permetien pujar al podi; mentre que Pablo Ángel era 3r en la prova dels 100 metres tanques amb una bona marca de 15.19 segons. A més, Marimón també participava en els 100 metres llisos, prova en la què era la 10a classificada, quedant-se a tan sols 2 centèsimes de disputar la final, després d’aturar el cronòmetre en 13.35 segons.

En aquesta edició, també van aconseguir unes grans marques i uns brillants resultats Alexandra Rofes als 3.000 metres llisos, sent 7a a...

El CAT assoleix la cinquena i sisena posició al català de clubs màster i un rècord de Catalunya de 4x400

BlancaT

Els equips femení i masculí del Club Atletisme Tarragona van assolir la cinquena i la sisena posició finals, respectivament, al Campionat de Catalunya Màster celebrat aquest passat diumenge, 17 de juny, a la pista de Castellar del Vallès. A més, l’equip masculí de 4x400 va assolir un nou rècord de Catalunya. En aquesta competició, les puntuacions i posicions obtingudes per cada atleta es ponderen segons la seva edat.

Entre les noies, la que va obtenir més punts per a l’equip va ser la velocista Ana Cabello a la prova de 100 metres llisos. Va aconseguir la segona posició de les participants amb un temps de 14.39s. Les terceres posicions les van aconseguir la Marisa Pradillo al salt de llargada gràcies a un magnífic salt de 3.35m i l’Antònia Royo als 1500 metres, prova en la que va parar e...

Destacada actuació del Club Atletisme Tarragona al Campionat de Catalunya Màster

BlancaT

El passat diumenge es va celebrar, a Mollet del Vallès, el Campionat de Catalunya Màster on els representants del Club Atletisme Tarragona van tenir una destacada actuació obtenint un total de 30 medalles, de les quals 9 van serd’or, 14 de plata i 7 de bronze.

Els primers llocs els van aconseguir per partida doble Josep Maria Puig (M65) als 100 i als 200 metres llisos, amb uns temps de 15.22 s i 33.85 s, respectivament, i Josep Maria Mateo (M50) als salts de perxa i de llargada, amb uns registres de 2,85m i 5,11m, respectivament. També van aconseguir pujar al lloc més alt del podi Luis Saez (M65) a llargada (3,76m), Marisa Pradillo (F55) als 100 metres llisos (16.92s), Maribel Vallvé (F50) a alçada (1,16m), Jesús Montolio (M45) als 400 metres llisos (53.98s) i Juan Carlos Herrera (M45) a...

9 medalles per als atletes de l’ECAT al Campionat de Catalunya de promoció

BlancaT

Aquest passat dissabte, a Castellar del Vallès, els atletes de l’Escola del Club Atletisme Tarragona van aconseguir penjar-se 9 medalles, tot un rècord per a l’entitat. D’aquestes nou medalles, 3 d’elles van ser d’or, 1 de plata i 5 de bronze.

L’atleta de categoria sub10 masculí, Quimey Izaga, va ser el primer en aconseguir el títol de campió de Catalunya en la prova dels 1.000 metres marxa, que tot i un final molt ajustat amb el segon classificat, va dominar la prova de principi a fi, amb un gran temps de 5 minuts 26 segons i 52 segons. Les altres dues medalles d’or van ser per als atletes de categoria sub12 Joan Sinfreu a la prova de salt d’alçada, després de superar el llistó en 1,37 metres, i per a Lluc Subirós al llançament de pilota, enviant l’artefacte fins als 36,96 metres.

La úni...

Tres medalles per als atletes del CAT en el Campionat de Catalunya

BlancaT

Aquest cap de setmana, durant la disputa del Campionat de Catalunya individual de les categories sub18, sub20 i sub23 disputat a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, els atletes del Club Atletisme Tarragona es penjaven dues medalles, una de plata i dues de bronze.

La medalla de plata l'aconseguia Mireia López en la prova dels 100 metres tanques de la categoria sub20, amb una gran marca de 14.31 segons, i nova marca personal, a tan sols 3 centèsimes de la guanyadora de la prova, que va batre el rècord del campionat. Mireia també es panjava una de les medalles de bronze en la prova dels 200 metres llisos, amb una marca de 25.26 segons, ben a prop de la seva marca personal, en una prova amb un gran nivell.

Jan Sans es penjava també una medalla de bronze en els 110 metres tanques de categori...