Dos podis i un nou rècord d’Espanya en el Campionat d’Espanya de Proves Combinades Màster

Andrea

Aquest cap de setmana, Josep Maria Mateo i Gemma Solé van representar al Club Atletisme Tarragona en el Campionat d'Espanya Màster de Proves Combinades celebrat a l'Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.


Josep Maria Mateo es va proclamar campió d'Espanya de decatló en categoria M55 i va tornar a batre el seu propi rècord d'Espanya de decatló en categoria M55 fent una marca de 6062 punts. En la primera jornada va destacar en el salt de llargada amb un millor salt de 5,20 metres, en salt d'alçada en superar el llistó dels 1,53 metres i en els 400 metres llisos parant el cronòmetre en 1'01"80. Durant la segona jornada, les puntuacions més altes les va aconseguir en les proves de salt amb perxa, prova en què va superar el llistó dels 3,20 metres i en la dura prova final dels 1500 metre...

Bàrbara Pintado i Dídac Expósito tercers d’Espanya màster al Campionat d’Espanya de Pentatló de Llançaments

Andrea

Aquest cap de setmana, dos atletes del CA Tarragona van participar al Campionat d’Espanya Màster de Pentatló de Llançaments celebrat a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.

En categoria F35, Bàrbara Pintado va ser tercera d’Espanya amb una marca de 2523  punts. Pintado iniciava el pentatló amb un millor llançament de martell de 29,13 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. En la segon prova va enviar l'artefacte del pes fins als 8,84 metres. En disc va fer una marca de 34,73 metres. En el llançament de javelina va fer un millor llançament de 22,95 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. I finalment en el llançament de martell pesat enviar l'artefacte de 9,08 kg fins als 10,28 metres.
 

En categoria M45, Dídac Expósito va se bronze amb una ...

Mireia López quarta amb la selecció catalana al Campionat d'Espanya de Proves Combinades de Federacions Autonòmiques

Andrea

Aquest cap de setmana, la Mireia López representava a la selecció catalana en el Campionat d'Espanya de Proves Combinades de Federacions autonòmiques en categoria absoluta celebrat a Álhama de Múrcia.


La selecció catalana formada per Jesús Castillo (Decatló Absoluta), Joaquim Rodríguez (Decatló Sub20), Mireia López (Heptatló Absoluta) i Anna Tuñon (heptatló Sub18) va finalitzar en quarta posició amb un total de 21.328 punts.


L'atleta tarragonina va començar la primera jornada de l'heptatló amb els 100 metres tanques, on va parar el cronòmetre als 13,91 segons, marca invalidada pel vent al ser superior a 2 m/s. En el salt d'alçada va superar el llistó fins als 1,46 metres, en llançament de pes va enviar l'artefacte fins als 9,14 metres i en els 200 metres llisos va fer una marca de 25,...

Podis i èxit participatiu al català de clubs de promoció

Berni

Aquest cap de setmana passat s'ha disputat el Campionat de Catalunya de Clubs de les categories de promoció, a l'estadi Moisés Llopart d'El Prat de llobregat.

L'Escola del Club Atletisme Tarragona ha classificat, per primer cop, equips en totes les categories, portant a participar una exitosa xifra de fins a 93 atletes que formaven els 8 equips. 

Cal destacar la victòria al campionat de l'equip Sub14 masculí, que revalidava el títol de pista coberta; l'equip Sub10 masculí, que va finalitzar en 3a posició; i les integrants del 3x600 de la categoria Sub12 femení Duïna Borredà, Diana Garcia i Nora Montoliu, que van batre el rècord dels campionats amb un temps de 5'52''54.

Les atletes Sub10 femenines van aconseguir la 14a plaça. Els equips Sub12 femení i masculí van finalitzar...

L'equip femení sub20 finalitza cinquè al català de clubs

Andrea

Les joves atletes del Club Atletisme Tarragona van finalitzar en una excel·lent cinquena posició final en el Campionat de Catalunya de Clubs sub-20, disputat aquest diumenge a l'estadi Serrahima.
Júlia Suárez, Maria Falcó i Clàudia Mir aconseguien la màxima puntuació en les seves respectives proves. Suárez finalitzava primera en els 5000 metres marxa (24'51"50). Falcó sumava 8 punts en el salt d'alçada (1,63 metres, marca personal). I Mir era primera en els 400 metres tanques (1'04"17, marca personal).
El club tarragoní aconseguia la tercera plaça en els 100 metres llisos, en els 100 metres tanques i en el salt de llargada. Laura Yan Solé aconseguia 6 punts per l'equip en els 100 metres llisos (12,77 segons, marca personal), Clàudia Mir ho feia en els 100 metres tanques (15,40 segons,...

3 podis del Club Atletisme Tarragona al català màster de pentatló de llançaments

Andrea

El passat diumenge 9 de maig, es va disputar el Campionat de Catalunya Màster de Pentatló de Llançaments a l'Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell, on tres atletes del Club Atletisme Tarragona hi van participar.

En categoria F35, Bàrbara Pintado es proclamava campiona de Catalunya amb una marca de 1958 punts. Pintado iniciava el pentatló amb 3 nuls en el martell, però es va refer ràpidament en la segona prova en enviar l'artefacte del pes fins als 8,30 metres. En disc va fer una marca de 34,24 metres. En el llançament de javelina va fer un millor llançament de 21,76 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. I finalment en el llançament de martell pesat va fer marca personal en enviar l'artefacte de 9,08 kg fins als 10,85 metres.

En categoria M70, Luís Sáez es ...

Dos podis del Club Atletisme Tarragona a l'Ultra Trail Serra de Montsant

Andrea

3 atletes del Club Atletisme Tarragona van participar aquest cap de setmana a l'Ultra Trail Serra del Montsant en la modalitat de 13 km.


En categoria masculina el Club Atletisme Tarragona va estar representat per Aleix Lago. Lago va finalitzar en primera posició junior i segona posició general amb una marca d'1:10:01.


En categoria femenina van participar Sira Bo i Lucia Vega. Les dues participants van pujar al podi en categoria junior i Bo ho va fer també en categoria general. La Sira Bo va finalitzar en segona posició junior i en tercera posició general amb una marca d'1:26:48. I la Lucia Vega va finalitzar en tercera posició junior i trenta-tresena posició general amb una marca de 2:00:57.

 

...