Brillant actuació de les atletes del CA Tarragona al català sub18

Andrea

El 20 de febrer es va celebrar a la pista coberta de Sabadell el Campionat de Catalunya en categoria sub18.  on van participar Emma Esteve, Martina Pomés i Lara Herrera com a representants del CA Tarragona.

Emma Esteve i Martina Pomés van participar en les proves de 60 metres llisos i 200 metres llisos. Esteve va ser sisena en els 60 metres llisos amb un temps de 7,95 segons (marca personal) i Pomés va ser setena amb una marca de 8,09 segons. Ambdues atletes entrenades per Ferran Tortosa van ser semifinalistes en els 200 metres llisos, Pomés va finalitzar amb un temps de 27,40 segons, mentre que Esteve ho feia amb un temps de 27,45 segons. A més a més, Lara Herrera va ser desena en el llançament de pes amb una marca de 9,10 metres.

Nuria Caballero plata i Mireia López bronze amb presència de quatre atletes del Club Atletisme Tarragona a l'estatal sub23 indoor

Andrea

Aquest cap de setmana, 4 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat d’Espanya en categoria sub23 indoor celebrat a Salamanca on van aconseguir 1 plata, 1 bronze i dos llocs de semifinalista.

La Nuria Caballero es va proclamar subcampiona d’Espanya en el salt d’alçada. L’atleta entrenada per Bernat Rocamora va superar el llistó als 1,74 metres, el que suposa una nova millor marca personal per ella i un nou rècord del club. Caballero i Rocamora sumen la seva segona medalla en un campionat estatal. 

La Mireia López va aconseguir el bronze en els 60 metres tanques. En les semifinals l’atleta entrenada per Àlex Mancheño va parar el cronòmetre en 8,45 segons, millorant la millor marca personal i establint un nou rècord del club. A la final va arribar tercera a meta amb una marca de...

Crespo i Pintado cinquens en el Campionat de Catalunya de Llançaments d’hivern

Andrea

Els dies 12 i 13 de febrer es va celebrar a l’Estadi Joan Serrahima el Campionat de Catalunya de Llançaments d’hivern en què 2 atletes del Club Atletisme Tarragona van fer una excel·lent actuació.

Pau Crespo i Bàrbara Pintado, participaven en la prova de llançament de disc. Crespo va competir dissabte en categoria sub16 on va ser cinquè amb un millor llançament de 34,19 metres. I Pintado va competir diumenge on també va ser cinquena amb un millor llançament de 35,13 metres.

Lara Herrera desena al català de proves combinades Sub18

Andrea

Aquest cap de setmana, la Lara Herrera representava al Club Atletisme Tarragona en el Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria Sub18 celebrat a Sabadell. Herrera va ser desena amb una marca total de 2072 punts, el que suposa marca personal per l’atleta.


L'atleta entrenada per José Martin va ser quarta en llançament de pes amb un millor llançament de 8,96 metres i cinquena en salt de llargada amb un millor salt de 4,62 metres. A més va ser vuitena en els 60 metres tanques on va fer marca personal parant el cronòmetre en 10,65 segons i va ser onzena en salt d’alçada i 800 metres llisos amb una marca d’1,23 metres i 3’17”97, respectivament. 

 

Pere Pardines i Josep M. Mateo, campions d’Espanya d’atletisme màster

Andrea

Els 6 atletes veterans del Club Atletisme Tarragona, que han participat al Campionat d'Espanya Màster de pista coberta celebrat el cap de setmana passat a Valencia, han aconseguit una excel·lent collita de 9 medalles, 3 de les quals van ser d'or, 4 de plata i 2 de bronze. 

En Pere Pardines i en Josep Maria Mateo, en la categoria M55, es van proclamar campions d’Espanya, de manera compartida, a la prova del salt d’alçada ja que els dos van superar l’altura de 1,53m, fent un concurs totalment igualat en el nombre d’intents que van fer a cada altura que van anar franquejant. 

A més, en Josep Maria Mateo també va aconseguir el campionat d’Espanya a la prova del salt de perxa, amb un millor salt de 3,10m, i el subcampionat a la prova del salt de llargada, disciplina en la que va arribar als 4,...

Els atletes del Club Atletisme Tarragona aconsegueixen 8 medalles al Campionat de Catalunya absolut i sub23

Andrea

7 atletes del Club Atletisme Tarragona van ser presents al Campionat de Catalunya Absolut i Sub 23 de Pista Coberta celebrat aquest diumenge a la pista coberta de Sabadell.

Nuria Caballero es va proclamar campiona de Catalunya en salt d’alçada en categoria absoluta i categoria sub23 amb una marca de 1,73 metres aconseguint igualar la seva marca personal. A més va ser tercera en categoria sub23 i sisena en categoria absoluta en salt de llargada amb un millor salt de 5,58 metres. 

Laurine Elisa Marimon era subcampiona de Catalunya en guanyar la plata en el triple salt amb una marca de 12,62 metres, aquesta marca suposa una nova millor marca personal per l’atleta i la mínima per participar en el Campionat d’Espanya absolut. També va ser cinquena en categoría absoluta en salt de llargada amb ...

L’equip femení del Club Atletisme Tarragona setè i l’equip maculí dotzè en el Campionat de Catalunya de clubs Sub20

Andrea

Diumenge al matí es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs Sub20, on el Club Atletisme Tarragona aconseguia classificar-se entre els 12 millors clubs catalans en categoria femenina i en categoria masculina.

 

L’equip femení va assolir una fantàstica setena posició amb un total de 83 punts. El conjunt tarragoní va ocupar les segones posicions en 2 proves, Martina Pomés en els 60 metres llisos amb un temps de 8,02 segons establint una nova marca personal i Laurine Elisa Marimon en salt de llargada amb un millor salt de 5,37 metres.

Un altre bon grapat de punts van ser aportats per Claudia Mir que va ser quarta en els 60 metres tanques amb un temps de 9,30 segons (marca personal). Carla González va ser cinquena en els 1500 metres llisos amb un temps de 5’18”39, i Lara Herre...

15 medalles per als atletes màster del CA Tarragona al Campionat de Catalunya

Andrea

Aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat a Sabadell el Campionat de Catalunya Màster d’Atletisme on els atletes veterans del CAT s’han emportat 15 medalles, 9 d’elles d’or, en un total de 18 participacions en diverses proves.

Josep Maria Mateo, de la categoria M-55, es va proclamar campió de Catalunya en 3 proves de salt que van ser salt amb perxa, llargada i alçada, on va aconseguir unes marques de 3,20m, 4,82m i 1,46m, respectivament. En aquesta última prova, Pere Pardines també va obtenir el campionat de Catalunya, de manera compartida amb el Josep Maria Mateo, a l’haver franquejat el llistó a la mateixa alçada, 1,46m.

Hi va haver dos atletes, de la categoria M-70, que van aconseguir dues medalles d’or cadascú. Per una banda, Francisco Griñant, va aconseguir el campionat de Catalunya...