11 medalles pels atletes màster del CA Tarragona al Campionat d’Espanya

JosepM

El Club Atletisme Tarragona ha participat al Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme que s’ha celebrat a Jerez de la Frontera del 23 al 25 de juny amb una representació de 7 atletes. Aquests atletes s’han emportat un total d'11 medalles, 3 de les quals han estat d’or, 6 de plata i 2 de bronze.

Els 3 títols de Campió d’Espanya van correspondre a Francisco Griñant (M75) en el salt amb perxa, Juan Carlos Herrera (M50) en els 400 metres tanques i Bàrbara Pintado (F35) en el llançament de disc. En Griñant va aconseguir saltar per sobre dels 2,00m, la qual cosa suposa una nova millor marca del campionat i igualar, després de 22 anys, el rècord de Catalunya de la categoria; a més, va quedar segon en el salt de llargada amb 3,19m. En Juan Carlos va guanyar la prova dels 400 tanques amb un bon reg...

L'equip femení 5è en el Campionat d'Espanya de clubs 2a divisió "A"

Andrea

El CA Tarragona femení ha finalitzat en la cinquena posició de la Final A de 2a Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs celebrat a Burgos.


El CAT femení Absolut ha participat a la Final A de la 2a Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs a Burgos quedant en 5a posició. Ha estat un Campionat espectacular on les noies del club han tingut l’oportunitat de competir amb atletes de gran nivell d’arreu de l’estat.

Aquesta és la segona participació, i de manera consecutiva, del Club Atletisme Tarragona en un Campionat d’Espanya de clubs des que el club es va crear el 1990 i les atletes van gaudir de valent i vam donar-ho tot en cada una de les proves on la Laurine Elisa Marimón en el concurs del triple salt (12,22 metres) i la Mireia López en la cursa dels 100 metres tanques (13’’94 segons) va...

L'equip masculí debuta en un campionat d'Espanya de clubs

Andrea

El CA Tarragona masculí ha finalitzat en la tercera posició de la Final B de 2a Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs celebrat a Tarragona.


Ha estat un Campionat espectacular on els nois del club han tingut l’oportunitat de competir al nivell nacional com a club. Aquest era el debut en una competició estatal del Club Atletisme Tarragona masculí en un Campionat d’Espanya des que el club es va crear el 1990.
Aquesta competició que es va celebrar a les Pistes Municipals de Tarragona Natalia Rodríguez i el guanyador de la competició va ser el Barcelona At i segon el Pegasus AC.


En l’equip tarragoní van destacar l’Aleix Lago en la prova dels 800 metres (1’57’’75), el Víctor Jiménez en el concurs de salt de llargada (6,64 metres, marca personal) i el Marc Suárez en els 5000 metres marxa...

Els atletes màster del Club Atletisme Tarragona aconsegueixen 15 medalles d’or al Campionat de Catalunya

JosepM

El passat diumenge, dia 11 de juny, es va celebrar, a Barcelona, el Campionat de Catalunya Màster on els representants del Club Atletisme Tarragona van tenir una destacada actuació obtenint un total de 24 medalles, de les quals 15 van ser d’or, 10 de plata i 6 de bronze.

A nivell individual, l’atleta Francisco Griñant (M75) va pujar per triplicat al calaix més alt del podi en les proves de salt amb perxa, alçada i llargada. Per partida doble hi van pujar en Josep Maria Puig (M70) als 100 i 200 metres llisos; Francesc Mosquera (M65), en els llançaments de pes i javelina i Bàrbara Pintado (F35), en els llançaments de disc i martell pesat. També van aconseguir la medalla d’or Antònia Royo (F55) en els 5000 metres marxa, Josep Maria Mateo (M55) en el salt de llargada, Ana Cabello (F50) en el...

Els dos equips màster del CA Tarragona assoleixen la cinquena i vuitena posició al català de clubs

JosepM

L’equip masculí del Club Atletisme Tarragona va assolir la cinquena posició final al Campionat de Catalunya de Clubs Màster celebrat aquest passat diumenge, 28 de maig, a Lleida, mentre que l’equip femení va finalitzar en el lloc vuitè.

Per la banda masculina, les proves on es va aconseguir la màxima puntuació van ser el relleu 4x100, amb Josep Maria Puig, Josep Maria Mateo, Josep M. Martín i Josep R. Argilaga, i el llançament de javelina, amb Francesc Mosquera. A la prova individual dels 100 metres llisos, en Josep R. Argilaga va quedar en segona posició. Els tercers llocs es van assolir als 400 metres llisos i al salt d’alçada, amb Juan Carlos Herrera i Pere Pardines, respectivament.

A l’equip femení, cal destacar l’actuació de Patri Amador als 800 metres, on va aconseguir la segona pos...