Els iaios arrasen a Vilafranca

lluis
Els atletes preveterans del Club Atletisme Tarragona van assolir una important collita de deuu medalles (de les quals, sis d'or) en el Campionat de Catalunya indoor de veterans i preveterans disputat aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès.

L'atleta més destacat fou Pere Pardines, qui acumulà tot sol quatre medalles d'or. Pardines es va imposar en les especialitats del salt de llargada (4.91 metres), salt
d'alçada (1.61 metres) i 800 metres llisos (2.26), i va participar en l'equip vencedor del relleu 4x200, juntament amb Carles Ferrer, Quico Iborra i Fernando Flores.

Per la seva banda, Carles Ferrer va aconseguir un impressionant doblet en les proves de 1.500 metres (amb 4.21.22) i 3.000 metres (9.28.45). En els 1.500 metres, José F. Garcia Navarrete fou quart, am...

Esther Aragon

lluis
L´atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès s´ha proclamat aquest matí sotscampiona de cross en categoria junior, en el marc dels LXXXVens Campionats de Catalunya de Cros que s´han disputat a Calldetenes, en coincidencia amb la disputa del 50è Cross de Calldetenes.

Aragonès ha finalitzat segona en la cursa junior femení, disputada a una dist

Els iaios a l'atac

lluis
Un total de 10 atletes del Club Atletisme Tarragona prendran part aquest dissabte en els 10ens Campionats de Catalunya de pista coberta de veterans i preveterans, que es disputaran al Palau Firal de Vilafranca del Penedès.

Els atletes més prolífics seran Pere Pardines i Fernando Flores, els quals participaran en quatre proves cadascun. Pardines, entrenador de proves combinades en el club tarragoní, prendrà part en les proves de salt de llargada, salt d'alçada, 800 metres llisos i en el relleu 4X200. Per la seva banda, Flores participarà en les proves de velocitat (60, 200 i 400 metres llisos i relleu 4x200).
La prova que aglutinarà una major representació del club tarragoní serà la dels 3.000 metres llisos, en la que prendran part Carles Ferrer, Xavier Cervell...

La web compleix 2 anys i 65.000 visites

lluis
La pà gina web del Club Atletisme Tarragona, que es troba a l'adreça http://www.clubatletismetarragona.tk, compleix aquesta setmana dos anys de vida, durant els quals ha estat un dels veritables nexes d'unió entre els membres del club tarragoní i els afeccionats a la prà ctica de l'atletisme.

La pagina tanca aquest segon any de vida amb més de trenta mil visites, de manera que ja suma 65.000 visitants en els seus dos anys de vida.

Dissenyada i mantinguda per Dídac Ríos i actualitzada a diari amb les aportacions de les prop de cent vuitanta persones registrades, d'arreu d'Espanya, la pà gina s'està convertint en una referència obligada en el món de l'atletisme català i estatal, amb un ampli poder de convocatòria.

Entre els seus continguts es poden trobar to...

La web del CAT, 2 Anys

Didac
La nostra web fa anys! concretament dos i desde llavors hem rebut un total de 65178 visites!!!!!

Aquest segon any s´han superat les 32.000 visites assolides durant el primer any.


Gr

Annabel Martí, campiona de Catalunya de 3000

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Annabel Martí s'ha proclamat aquesta tarda campiona de Catalunya en categoria promesa en la prova dels 3.000 metres llisos, disputada en el marc dels 10ens Campionats de Catalunya de pista coberta celebrats a Vilafranca del Penedès. Martí, que enguany debuta en la categoria, s'ha imposat amb una marca de 11.47.52.

Per la seva banda, Eduard Alcaine s'ha proclamat sotscampio de Catalunya en la prova del llançament amb pes categoria promesa, amb un millor llançament de 10.48 metres.

Finalment, en la prova dels 800 metres llisos, Ernesto Núñez ha
finalitzat en quarta posició, amb un temps de 2.03.09.

El balanç dels campionats de Catalunya disputats aquest cap de setmana per al club tarragoní és molt positiu, amb un total de ...

Ma Carme Torné i Carles Ferrer, campions territorials de cros curt

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Maria del Carme Torné i Carles Ferrer s'han proclamat aquest diumenge campions territorials de cros curt, en el transcurs del campionat celebrat a La Canonja, i que coincidia amb la disputa del XI Cros de Sant Sebastià de La Canonja, XXI Cros Aura, així com amb el IX Campionat comarcal del Tarragonès. La prova, organitzada pel Club Gimnà stic de Tarragona, l'Ajuntament de La Canonja i el Centre Educatiu Aura, ha tingut lloc pels voltants del Pavelló esportiu de La Canonja.

Maria del Carme Torné ha dominat la cursa femenina, disputada a una distà ncia de 3 km, i en la que Alba Torné ha finalitzat tercera.

En la cursa masculina, disputada a una distà ncia de 4,5 km, el domini dels atletes tarragonins ha estat encara més impo...

Ferran Tortosa i B

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Ferran Tortosa i Bà rbara Pintado s'han proclamat aquest diumenge sotscampions de Catalunya en les proves d'heptathló i llançament de pes, respectivament, en el marc dels 10ens Campionats de Catalunya de pista coberta que s'han disputat a
Vilafranca del Penedès.

Ferran Tortosa s'ha mantingut en la lluita per la victòria durant tota la prova de l'heptathló en categoria junior, i ha finalitzat segon amb 3.955 punts, superat per Ignasi Avian (AA Catalunya), que ha guanyat la prova amb 4.192 punts. Tortosa, tot i igualar la seva millor marca en salt en perxa, amb 3.00 metres, ha estat per sota de les seves marques en les proves dels 60 metres tanques (10.16 segons) i 1.000 metres llisos (3.07.60). Amb aquesta marca, Tortosa manté les...