4 atletes del CAT als Campionats d'Espanya junior/promesa

lluis
Aquest cap de setmana, 2 i 3 de Juliol, es disputen els Campionats d'Espanya Promesa a Sabadell i el Campionats d'Espanya Junior a Andújar (Jaén), en els que participaran quatre atletes del Club Atletisme Tarragona. Bà rbara Pintado, Adrià Serres i Joan Velasco competiran a Sabadell, mentre que Esther Aragonès competirà a Andújar.

Les principals possibilitats de medalla són per la junior Esther Aragonès en la prova dels 3.000 metres llisos, en la que parteix amb la quarta millor marca de totes les participants. L'atleta tarragonina està també inscrita en els 1.500 metres, prova en la que parteix amb la setena millor marca, despres de l'excel.lent registre de 4.46.96 aconseguit en el Campionat de Catalunya Absolut, que suposà una rebaixa de 9 segons en la...

Campionat Espanya Promesa i Junior

Pishaa
<>"Aquest cap de setmana, 2 i 3 de Juliol, es disputen a Sabadell els Campionats d'Espanya Promesa i a Andujar els Campionats d'Espanya Junior. Les representacions del Club Atletisme Tarragona son les següents:

Campionat Espanya Promesa (Sabadell):

Femeni:
Bà rbara Pintado - (Disc) 8º de la llista de 10 de participants.

Masculí:
Adrià Serres - (Decatló) 5º de la llista de 13 de participants.
Joan Velasco - (Martell) 12º de la llista de 15 de participants.


Campionat Espanya Junior (Andujar - Jaen)

Femení:
Ester Aragonés - (1500ml) 7º de la llista de 27 de participants.
- (300mll) 4º de la llista 7 de participants.

Anna Solé 5ena i Iván Benítez 7è al Nacional juvenil

lluis
Els atletes de proves combinades del Club Atletisme Tarragona Anna Solé i Iván Benítez han finalitzat en unes excel.lents cinquena i setena posicions finals, respectivament, en les proves de l'exathló i l'octathló del 54è Campionat d'Espanya juvenil que s'ha disputat aquest cap de setmana a la localitat madrilenya d'Alcorcón.

Anna Solé finalitzava en cinquena posició amb una puntuació de 3.561 punts, marca personal, en una prova dominada per Tamara Del Rio (GEiEG) amb 3.808 punts. Solé aconseguia marca personal en les proves dels 100 metres tanques, amb 15.55s, salt d'alçada, amb 1,55 metres i llançament de javelina, amb 23,00 metres, i era segona en la prova dels 600 metres llisos, amb 1.45.54. En la resta de proves els seus resultats foren de ...

Joan Velasco i Esther Aragonès, finalistes al Catal

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Joan Velasco i Esther Aragonès finalitzaren en sisena i setena posició respectivament en les proves de llançament de martell i 1,500 metres llisos del 85è Campionat de Catalunya Absolut d'atletisme que es disputà aquest cap de setmana a l'Estadi El Congost de Manresa.
Joan Velasco era sisè en el llançament de martell, amb un millor llançament de 45.20 metres, en una prova en que s'imposava David López del Carrefour UA Lleida amb 60,00 metres.

Per la seva banda, Aragonès, encara de categoria junior, era setena en la final dels 1.500 metres llisos, amb un excel.lent registre de 4.46.96, marca personal, en una prova amb un final molt apretat, en la que s'imposava Núria Puig (UA Ripollet) amb 4.42.50.

Una altra atle...

Victòria d'Esther Aragonès al Llorito

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès s'imposà aquest diumenge en la tradicional cursa de Pujada al Llorito, que es disputà a Tarragona, organitzada per la ONCE. Esther completà els més de 6 km de la cursa amb un temps de 25 minuts 33 segons. La victòria d'Aragonès tingué un carà cter especial ja que coincidia amb el retorn a la competició del seu entrenador, José F. Garcia Navarrete, tan sols dos mesos després de patir cremades en un 18% del seu cos en un accident.

En la classificació masculina, Xavier Cervelló fou cinquè, encapçalant de nou una à mplia representació del club tarragoní, amb més de 25 participants, cinc dels quals finalitzaren entre els vint primers.

Cap de setmana 11 i 12 de Juny

Didac
Aquest passat cap de setmana el Club Atletisme Tarragona ha participat en diverses competicions.

Començant per dissabte al matí, Ester Aragones realitzava un Control de 800 llisos a l'estadi de Serrahima i per la tarde s'iniciava un control de proves combinades on participaven fins a 7 atletes del nostre club, podeu descarregar tots els resultats d'aquesta mateixa pà gina.

Diumenge pel matí es realitzava la tradicional cursa de la Pujada al Llorito on Ester Aragones en categoria femenina era la guanyadora, i en categoria masculina és van colocar entre les 20 primeres posicions fins a 5 atletes del CAT a destacar, Xavi Cervelló 5è, Toño 9è, Josep Centròs 10è.

Una mica mes lluny per la tarde, es disputava a El Prat de llobregat el Campionats de Cata...

Control de Proves Combinades

Didac
Aquest cap de setmana 11 i 12 de Juny la Fedeació Catalana d'Atletisme realitza un control de proves combinades a l'Estadi de Serrahima (Barcelona)

El preu de les proves és de 6€ i els atletes seleccionats del CAT són els seguents.

Categoria juvenil
Ivan Benítez
Álvaro Marco
Agustí Oriol

Categoria promesa / absoluta
Jose Miguel Martin
Pere Pardines
Dídac Rios
Adrià Serres