Anna Solé, campiona de Catalunya de 200 metres llisos

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Anna Solé es proclamà aquest cap de setmana campiona de Catalunya junior en la prova dels 200 metres llisos en pista coberta, en el marc dels Campionats de Catalunya disputats al Palau Firal de Vilafranca del Penedès. Una setmana després de proclamar-se també campiona de Catalunya de proves combinades, Solé no sols repetia posició en el podi, sinó que conseguia també altres dues medalles de bronze, mentre que Esther Aragonès era sotscampiona en la prova dels 3.000 metres llisos en categoria promesa.
Anna Solé, amb un temps de 26.29 segons, s'imposava en els 200 metres llisos amb un ampli marge de més d'un segon sobre la segona classificada, Eugènia Serra, de l'Aquadiver - GEiEG, confirmant el domini mostrat en ...

Anna Sole, campiona de Catalunya junior de proves combinades

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Anna Solé es proclamà Campiona de Catalunya de proves combinades junior en pista coberta, en el marc dels Campionats de Catalunya disputats al Palau Firal de Vilafranca del Penedès.
Solé s'imposa en la prova del pentathló amb una puntuació de 2857 punts, per davant de Gala Brown (CA Granollers) amb 2588 punts, i Anna Padial (CA Manresa) amb 2.193 punts. Les marques de l'atleta tarragonina foren 10 segons als 60 metres tanques, 1,49 metres en el salt d'alçada, 8,54 metres en el llançament de pes, 5,11 metres en el salt de llargada i 2.45.58 en els 1.000 metres llisos. A destacar que es tractava del debut d'Anna Solé en la categoria junior, en la que ha començat de manera inmillorable.

Més Pista Coberta

Didac
*** ÚLTIMA HORA: S'ha afegit al control del dia 27 les proves de 400 metres llisos masculins i femenins

Per acabar la temporada de pista coberta en l'ambit autònomic aquest cap de setmana es celebren la resta de campionats individuales que no s'havien disputat com son el Cadet, Juvenil, Junior i Promesa.

Els atletes del Club que pendran part son els seguents

Beatriu Malla - 60 metres tanques , Alçada (1R)
Bernat Rocamora - 60 metres llisos, 200 metres llisos
Alvaro Marco - 60 metres tanques
Agustí Oriol - 60 metres tanques, Alçada
Ivan Benitez - 60 metres tanques, Alçada, Llargada, Pes

Anna Solé - 60 metres llisos, 200 metres llisos, Alçada
Joel Obis Sabat - 3000 metres llisos

Ester Aragones - 3000 metres llisos

Esther Aragonès venç a La Canonja

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès s'imposà ahir diumenge en el XII Cross de Sant Sebastià - XXII Cross Aura, disputat a La Canonja, en la prova senior femenina, disputada a una distà ncia de 2,6 km. Aragonès dominà la prova amb autoritat, aconseguint un marge de prop d'un minut sobre les seves rivals, Sonia Hernández (CA Vilaseca), segona, i Maria del Carme Torné (CA Tarragona), tercera, mentre que Alba Torné era sisena.
En la prova cadet masculí, la victòria era per Quino Vergara, mentre que Xavier Ros s'imposava amb autoritat en la prova Mini masculí.
Per la seva banda, l'equip veterà del CA Tarragona finalitzava en vuitena posició en el Campionat de Catalunya de clubs de Cross, disputat a Sabadell en el marc del 45è Cross d...

Els veterans sumen sis medalles en la pista coberta

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona han obtingut un total de sis medalles en el Campionat de Catalunya de Pista coberta de Veterans, disputat aquest cap de setmana al Palau Firal de Vilafranca del Penedès. Pere Pardines encapçalava la representació tarragonina, en aconseguir dues medalles d'or i dues de plata en aquests campionats.
L'atleta tarragoní, que competeix en la categoria M40 per a atletes de 40 a 44 anys, s'imposava en les proves de 60 metres tanques, amb un temps de 10.48 segons, i salt d'alçada, amb un millor salt de 1,61 metres, i era segon en el salt de llargada, amb 5,08 metres, i en el llançament de pes, amb 7,85 metres.
Per la seva banda, Carles Ferrer es proclamava campió en la prova dels 1500 metres en la categoria de preveterans (de 35 a...

Campionats de Catalunya PIsta Coberta

Didac
Aquest cap de setmana es realitzen a Vilafranca els Campionats de Catalunya Absoluts i Veterans Individiuals així com els Absoluts, Promesa i Junior de Combinades.

Els atletes del club seleccionats són els següents:

Campionat de Catalunya Combinades
Anna Solé - Junior Femení
Adrià Serres - Senior Masculí
Dídac Rios - Promesa Masculí

Campionat de Catalunya Absolut Individual
Alvaro Saez - 60 metres llisos
Ester Aragones - 1500 metres llisos

Campionat de Catalunya VeterÃ
Pere Pardines - 60 metres tanques?, Salt d'Alçada, Salt de Llargada, Pes
Quico Iborra - 60 metres llisos, 60 metres tanques
Fernando Flores - 200 metres llisos, 400 metres llisos, 4x200
Juan Domingo Romero - 800 metres llisos
Carlos Ferrer Barberan - 1500 metres llisos...

Anna M. Belmonte, 2ona a la Lliga Internet 2005

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Anna M. Belmonte, va finalitzar en una brillant segona posició final en la V Lliga Internet Championchip de curses atlètiques per a internautes, en la categoria de majors de 50 anys. Aquesta lliga, organitzada per l'empresa que subministra els xips als corredors, Championchip, i la web Atletisme.com s'estableix any rera any a partir de la classificació de les millors curses de ruta i cros que es disputen a Catalunya, de manera que al final de l'any s'estableix una classificació final per punts, en funció dels resultats obtinguts per cada atleta inscrit en les diferents curses puntuables. Més de 1500 atletes d'arreu de Catalunya han pres part enguany en aquesta Lliga.
Anna Belmonte, de 55 anys, ha finalitzat en una brillant segona...

Iván Benítez, bronze al Catal

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Ivan Benítez finalitzà en tercera posició en el Campionat de Catalunya indoor de proves combinades en categoria juvenil, disputat aquest cap de setmana a la pista del Palau Firal de Vilafranca del Penedès. Aquesta prova donava inici a la temporada indoor 2006, que s'estendrà durant els mesos de gener i febrer.
Benítez finalitzà amb una puntuació de 3.482 punts, després de mantenir una estreta lluita amb Marc Bertran (Nastic), qui acabà segon amb 3.586 punts, en una prova en la que Albert Alvarez s'imposava amb gran claredat, amb 4.103 punts, record dels campionats.
Benítez s'imposava en la prova del llançament de pes, amb 12,80 metres, era segon en els 60 metres tanques, amb 8.95 segons, i tercer en el salt amb perx...