27è Cros de Vila-Seca

Didac

27è Cros de Vila-seca

El proper diumenge 15 de novembre es disputa la 27a edició del Cros de Vila-seca al Parc de la Torre d'en Dolça, cros que inicia la temporada de Cros arreu de Catalunya.

L'inici de proves serà a les 10 del matí amb la cursa de 5000 metres que engloba les categories juvenils, júniors i veterans masculins. Durant la matinal es disputaran la resta de categories inferiors que podeu trobar en l'horari adjunt i finalitzara amb les proves de les categories promeses i sèniors a les 13h

Tothom de categories, cadet, juvenil, promesa, sènior o veterà que vulguin participar hauran de notificar-ho al entrenador de fons Jose Fco. Garcia. Pel que fa a les categories de l'Escola, les inscripcions es faran automàticament per a cada Cros així que no us preocupeu.

U...

Calendari de Cross JEEC / FCA

Didac
Us facilitem el calendari provisional de Cros als que l'Escola del CAT te previst prendre-hi part.15.11.09 – Cros de Vila-seca (FCA i JEEC)
22.11.09 – Cros dels Angels (La Granja) (JEEC)
06.12.09 – Cros de Valls (FCA)
13.12.09 – Cros de Sant Pau (JEEC)
19.12.09 – Cross CEIP Bonavista (dissabte matí) (JEEC)
27.12.09 - Cross de La Pobla de Mafumet
17.01.10 – Cross CEIP Pràctiques (JEEC)

FINALS
24.01.10
Cros Comarcal de la Canonja (JEEC)
Campionat de Catalunya Individual i de Clubs (Mataró) (FCA)

31.01.10 – Final Nacional Cros JEEC (Móra la Nova, Ribera d’Ebre)

En el Cros Comarcal de la Canonja es donaran els premis de la Lliga Comarcal de Cros, classificació que s'obtindrà de la suma de pun...

Inscripció a la Mitja de Tarragona

Nene
Aquest any, com ja sabeu, fem el 20e. aniversari. I com a primer 'acte', el club pagarà les inscripcions dels atletes que siguin socis i la mitad dels socis-amics.
El que teniu de fer, ompliu un tríptic amb les vostres dades i el feu arrivar a Emili o a mi mateix. La data màxima la podríem fer vers el dia 10, per evitar que ens queden sense dorsals.

Ja sabeu, feu còrrer la notícia.

Reunió informativa de l'Escola

NoNa
Benvolguts pares i mares d'atletes,

Us comuniquem que el proper divendres 23 d'octubre tindrà lloc una reunió informativa a les 17,30 a dalt
a les grades, en la que us explicarem l'estructuració dels grups de l'escola, les quotes i els seus
descomptes, i una introducció al calendari provisional de la temporada.

Esperem comptar amb la vostra assistència.

Horari d'utilització de les instaŀlacions de Camp Clar

Didac

ACTUALITZACIÓ: Des del Patronat, ens van donar permís per utilitzar el gimnàs els dimarts i dijous abans, a partir de les 17.30, se'ns va assegurar que no hi hauria cap problema amb altres grups, doncs bé, resulta que coincidim amb altres grups, evidentment tornarem a parlar amb el Patronat per que ens donin una solució amb el tema gimnàs


Us recordem que segons el conveni firmat la temporada anterior amb la conselleria d'Esports, se'ns permet utilitzar les pistes a qualsevol hora i dia que estiguin obertes i no hi hagi competició, si, per qualsevol motiu no podeu entrenar-hi en l'horari establert (19 a 21h).

Així també l'horari d'utilització del gimnàs situat al costat del velòdrom s'amplia i el tindrem a la nostra disposició els dimarts i el...

El Club Atletisme Tarragona primer a Riudecanyes, Gironès segon

Didac

Josep A Girones

Aquest diumenge 18 d'octubre s'ha disputat la Ia Cursa Atlètica Riudecanyes-Castell d'Escornalvou on hi ha hagut una àmplia participació del CA Tarragona. La cursa de 17km on es combinava Muntanya i asfalt tenia un perfil dur amb un fort ascens al Castell i la posterior baixada.

A destacar la segona posició de Josep Antoni Gironès (CA Tarragona) amb un temps 1h 14min 7 segons, el guanyador ha estat Mohseen El Haddad amb un temps de 01:11:14.

La resta de l'actuació del CA Tarragona ha permès al club assolir la primera posició per clubs

Josep A Girones


7 Fernando Flores Montes 01:18:47
12 Xavier Moreno Cabeo 01:21:33
17 Víctor López Bueno 01:24:59
18 ÀLEX LÓPEZ VILA 01:25:01
24 José Francisco García Navarrete 01:27:44
33 Mario Mar...

Assemblea de Socis 17 d'octubre

Didac
Avui dissabte 17 d'octubre s'ha celebrat una assemblea extraordinària de socis i sòcies que ha tingut una participació del 28,4%.

Durant l'assemblea s'ha donat a conèixer el balanç econòmic de la Temporada 2008-2009 i s'ha comparat amb el de la 2007-2008, per veure'n els canvis més significatius.

El següent tema tractat ha estat el de la pujada de quotes, que feia molts anys que no es tocava, una de les principals raons ha estat l'encariment de les llicències federatives d'aquestes últimes temporades. La proposta que havia fet la junta en reunions anteriors era la de 30€ per als socis i sòcies i de 18€ per al soci-amic. La proposta ha estat aprovada per 24 vots a favor, 6 abstencions i un vot en contra. Aquestes quotes entraran en vigor...

Normativa General 2009-2010

Didac
Us facilitem les normatives generals de la Federació Catalana per aquesta nova temporada. Hi ha alguna novetat, en el cas dels certificats (partes) d'accidents, a l'hora d'anar a demanar assistència.

Aquest any es continuarà per l'Aliança, s'hi incorporen els atletes nascuts el 93 mentre que els atletes de categories de promoció (benjamí, aleví, infantil i cadet) i els atletes Juvenils nascuts el 94 continuaran amb Mapfre, on el protocol d'actuació en el cas d'accident és diferent que els de l'Aliança

http://fcatletisme.cat/Normatives/