Bon inici de l'Escola en aquest nou curs

Didac

ECAT 2010-2011Ja hem començat el segon any de l'Escola del Club Atletisme Tarragona, aquest any hem creat un nou grup per als més petits, els minis, nascuts el 2004, 2005 i 2006 a més a més d'ampliar els altres grups amb cares noves i molta gent que repeteix amb nosaltres, això també ens ha fet ampliar la plantilla de monitors . La veritat es que fa goig veure les pistes tant plenes de gent, feia anys que no s'hi veien, tant del nostre com d'altres grups.

Esperem, que ara ja passades festes, es vagin establint els grups definitivament i ens aneu portant tot els fulls d'inscripció (o fer-ho via el formulari web) per poder tenir tota la informació i fer les llicències i les assegurances dels vostres nens i nenes, així com demanar la samarreta de competició que se'ls donarà a tots els nouvinguts en la ...

Revisions mèdiques per a la temporada 2010-2011

Didac

El Club Atletisme Tarragona, té un conveni amb l'Ajuntament de Tarragona i l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla per tal d'oferir un descompte als nostres atletes que s'hagin o vulguin fer una prova d'esforç, per als nous atletes que vulguin federar-se es imprescindible realitzar aquesta prova i pels que ja disposen de llicència federativa de l'anterior temporada, no es obligatori, però si recomanat que se la facin.

Els atletes que estiguin empadronats a Tarragona han de dirigir-se a les oficines del OMAC de la Rambla Nova i allí us donaran el val de descompte, d'altra banda per als atletes que no estiguin empadronats a Tarragona ciutat i vulguin realitzar la revisió mèdica al citat hospital amb el corresponent descompte hauran de notificar-ho al secretari del club (didac arroba clubatl...

El CAT arrasa aquest cap de setmana, Pedro Ortega triplet a Riudoms

Didac

 

DSCF2169.JPGIntens cap de setmana per als atletes del fons del Club Atletisme Tarragona, mentre alguns aquest diumenge 19 participaven en la Cursa Popular de la Peonada de les Festes de Santa Tecla, d'altres completaven una magnífica actuació a la III Mitja Marató de L'Avellana i la Cursa de 10km de Riudoms. Pedro Ortega, tornava a imposar-se als seus rivals i aconseguia el 3r títol consecutiu d'aquesta prova aconseguint un temps de 1h 13' 16.74" que suposa un nou rècord de la prova, molt a prop el segui Sergi Casas (Atlètic Montblanc) que ha marcat un temps de 1h 13' 21.58" i completava el podi la nova incorporació del CA Tarragona Jorge de Andrés amb 1h 19' 17.90". Els bons resultats però, no acaben aquí, Pere Gomés entrava 8è amb 1h 20' 54", Juanma Nieto 10è amb 1h 21' 22", David Lago 13è amb...

VII Tetratló de Santa Tecla

Didac

Un any més, i en van 7, el Club Atletisme Tarragona organitza el proper dissabte 18 de setembre la VII Tetratló de Santa Tecla, prova que figura dins els actes de les Festes de Santa Tecla de Tarragona. Aquest any es tornarà a realitzar una Tetratló Infantil (nascuts del 1998 al 2006, que constarà de 3 proves, 60 metres llisos, salt de llargada i llançament de pilota. Els atletes hauran d'escalfar a partir de les 9:00 i a les 9:30 començaran les proves, tots els participants rebran uns obsequi.

Un cop finalitzades les proves infantils es disputarà la Tetratló per a les categories absolutes, poden participar totes els nascuts a partir del 1997 tant en categoria masculina com femenina. Les proves a realitzar són els 100 metres llisos, Salt de Llargada, Llançament de Pes i 1000 metres lli...

Nova roba de competició

Didac

Com la majoria sabreu, durant el sopar del 20è aniversari es van lliurar les noves samarretes i tops, els que no vareu assistir les podreu anar demanant o al Nene o al Dídac, en el cas que necessitéssiu fer un canvi de talla ens ho comuniqueu també, però en un principi es van mantenir les talles que cadascú va demanar al principi de la temporada.

Ara a partir d'aquí us donem la possibilitat d'adquirir els pantalons i/o malles que van a conjunt amb la nova roba de competició, així com la d'altres productes que us detallarem amb els seus preus a continuació. Farem servir un fil del fòrum per portar la llista de comandes, que també les podeu demanar en persona o per correu al Dídac.

Llistat i preus de la roba que podeu adquirir:

Samarreta de competició (una segona): 25 euros

Top de com...

Presentació: La Guia del Soci

Didac

Aquest passat dilluns 30 d'agost es celebraren 20 anys de la fundació del Club Atletisme Tarragona, que es celebrarà de forma oficial el proper dissabte 4 de setembre amb un sopar que aglutinarà una part important dels socis de l'entitat i acompanyants. En aquest, podreu veure impresa la Guia del Soci, que s'ha realitzat aquest any per a la propera temporada 2010-2011.

Aquesta pretén fer una introducció a la història del Club i informar de l'àmbit d'actuació d'aquest, trobareu fotografies, les millors marques masculines i femenines, informació sobre material del club, els sistemes d'ajudes amb beques, desplaçaments, descomptes que s'ofereixen així com també informació de com fer-se soci i les seves diferents modalitats.

A més a més d'un apartat interessant amb els drets i deures dels ...