5ª edición de la Mitja de Cambrils y 10 kms.

Nene

Este próximo domingo día 3, tendrá lugar una edición más, la 5ª, de la Mitja de Cambrils, acompañada por la carrera de 10 kms.

La mitja supone la última prueba, para quienes lo deseen, antes del maratón de BCN. Y como no podía ser menos, tendremos atletas del club participando por las calles de Cambrils, en un recorrido de ida y vuelta, en un circuito prácticamente plano.

Recordar que ha habido cambio de hora de las salidas. A las 9.30 tendrá lugar la salida de los 10 kms. Y luego, a las 11.00, será el momento para la mitja.

Así que estáis todos invitados a presenciar una de las carreras más expectaculares que tenemos en el calendario, puesto que se van a dar cita 2500 atletas.

 

Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta

Alex

Aquest cap de setmana es celebra a Sabadell els campionats de Catalunya en pista coberta en categoria juvenil.

En aquest campionat participaran l’Adolf Milla, el Jan Sans i el Xavier Ros, ja que tots ells han aconseguit està entre els millors en el rànking, una vegada disputats els controls d’hivern.

L’Adolf disputarà les proves de 60 i 200 metres llisos. El Jan participarà els 60 metres llisos i 60 metres tanques. I finalment el Xavier competirà amb els atletes juvenils de més alt nivell de Catalunya en la prova del 800 metres llisos.

És l’hora on els atletes del Club Atletisme Tarragona gaudiran amb l’elit de Catalunya en les proves corresponents.

No hem d’oblidar la gran feina feta pels altres atletes juvenils del CAT que han quedat a les portes de disputar aquest campionat, i que han tr...

Classificació final de la Lliga Comarcal de Cros

Alex

La Lliga Comarcal de Cros va començar el 10 de novembre amb el 37è cros de l’escola dels Àngels, i va arribar a la fi aquest diumenge 23 de febrera mb el 4art Cros del l’escola César August (31è cros Ciutat de Tarragona).

Després de nou crossos passats per asfalt, terra, pedres i tolls, amb centenars de participants en les diferents categories des dels més petits (nens nascuts l’any 2009) fins els cadets, ha sortit la classificació final de la lliga, que s'ha obtingut a partir de sumar la puntuació dels set millors crossos de cada atleta.

Els atletes de l’escola del Club Atletisme Tarragona han fet molt bon paper, alguns aconseguint podis tant en crossos com en la lliga.

De la classificació final destaquem les posicions dels prebenjamins 07 Lluc subirós que ha estat primer, Unai Ortiz sego...

Fernando Flores, fantàstic 3er lloc a la Mitja Marató Vilarenc de Calafell

Alex

Aquest matí s’ha celebrat a Calafell la Mitja Marató Vilarenc de Calafell” on el Club Atletisme Tarragona ha tingut representació. Fernando Flores ha quedat tercer aturant el crono en 1 hora, 16’42’’, a tan sols 30’’ del segon classificat.

El guanyador de la prova ha estat Jesús Casado (1:13’28’’) i Óscar Carrasco ha estat segon.

El temps del Fernando és magnífic i demostra el molt bon estat de forma en que arribarà al mes de març per participar en la marató de Barcelona.

L'escola del CAT, present al V Cros de l’Escola PAX

Alex

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el V Cros de l’Escola PAX, 8è cros puntuable de la Lliga Comarcal de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

En aquest cros han participat molts nens i nenes de l’ECAT, així com atletes del Club en la categoria absoluta.

Yann-Luca Olivier, a la cursa dels cadets ha quedat 4art.

Gerard Parera ha guanyat la cursa dels infantils, sent Gerard Ochoa 7è. A la cursa de les noies infantils, Marta Targa ha estat la guanyadora, entrant en el 7è lloc Paula Roca.

Aleix Lago i Pep Aldave van quedar el 2on i el 4art, respectivament en la cursa dels nens alevins. Es dona la circunstància que aquests dos atletes de l’escola van participar el dissabte en el Campionat de Catalunya de relleus, 4x200, en pista coberta a Sabadell. Bernat Verdú (7è), Ewan Navarro (10è)...

Gran cap de setmana de combinades, relleus, controls, cros i ruta

lluis

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han viscut aquest cap de setmana una d'aquelles cites de la temporada en què hi ha molts fronts oberts i en tots responen magníficament. Els liles han competit al millor nivell tant a Sabadell, en el Campionat de Catalunya de proves combinades, les eliminatòries del Campionat de relleus infantils, i un Control en pista coberta per cadets i juvenils, com al Campionat de Catalunya de cros a Caldes de Malavella, al Cros del Pax o a la Mitja Marató de Barcelona.

El cap de setmana s'iniciava dissabte amb la disputa del Català de combinades cadets a Sabadell. Mireia López iniciava la competició de la millor manera, atacant amb molta força les tanques per acabar segona de la seva sèrie amb un magnífic registre de 9.84 que millorava en tres dècimes la sev...

Participació d'atletes juvenils i cadets del Club Atletisme Tarragona en el darrer control en pista coberta previ als Campionats de Catalunya i d'Espanya

Alex

Aquest cap de setmana atletes del Club Atletisme Tarragona es desplacen a Sabadell per participar en el 5è control de pista coberta de la temporAda i així poder assolir marques mínimes per competir als Campionats de Catalunya i d’Espanya.

En categoria cadet Dídac Alonso ho farà en els 60 metres llisos i en els 300 metres.

En categoria juvenil, Jan Sans i Adolf Milla participaran en els 60 i 200 metres llisos, encara que Adolf ja va aconseguir la mínima dels 200 m per participar el Campionat d'Espanya el passat cap de setmana i posarà a punt el seu estat de forma. A més, Jan intentarà fer la marca en els 60 metres tanques. En quant a les noies juvenils, Andrea López està ja a punt per poder baixar els seus temps en el 60 i en els 200 metres llisos.

Els Campionats de Catalunya juvenil i cade...

Atapeït cap de setmana per l'Escola

lluis

Els joves atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona afronten un atapeït cap de setmana, amb participacions arreu de Catalunya en proves de pista coberta i cros, com correspon al moment de la temporada hivernal en què ens trobem.

Els equips infantils masculí i femení de relleu 4x200 afrontaran dissabte a Sabadell les eliminatories del Campionat de Catalunya de relleus, en les que lluitaran per assolir una de les sis primeres places, que donen pas a la final, a disputar el proper mes de març.

També en pista coberta, Mireia López i Alícia Vázquez prendran part, durant la jornada del dissabte, en el Campionat de Catalunya de proves combinades, en categoria cadet. La jornada inclou la disputa de les proves dels 60 metres tanques, salt d'alçada, llançament de pes, salt de llargad...