Dos equips benjamins de l'Escola del CAT, a la jornada final de relleus del Campionat de Catalunya

lluis

L'Escola del Club Atletisme Tarragona va assolir aquest dissabte un nou èxit en aconseguir classificar dos equips de relleus benjamins per a la jornada final del Campionat de Catalunya, en la Jornada prèvia disputada a Castellar del Vallès.

El primer equip en aconseguir la classificació fou l'equip benjamí masculí, integrat per Unai Ortiz, Lluc Subirós, Gerard Ferràndiz i Joan Sinfreu, els quals s'imposaven en la seva sèrie de la prova dels 4x60 metres amb una gran marca de 40,5 segons, i aconseguien el pas a les finals en assolir l'onzè millor temps entre tots els equips participants, que foren un total de quarant vuit. L'Escola presentava un segon equip en aquesta categoria, que finalitzà sisè de la seva sèrie, amb un temps de 45,9 segons, i integrat per Joan Martorell, Marcos Jiménez,...

Júlia Ollé, Laura Yan Solé, Xavier Ros i Dídac Safont pugen al podi a la Cursa del Nàstic

lluis

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Júlia Ollé, Laura Yan Solé, Xavier Ros i Dídac Safont van assolir places de podi en la 4a edició de la Cursa Nàstic, disputada aquest diumenge als voltants del Nou Estadi municipal, en la què un bon grapat d'atletes del CAT van prendre la sortida.

La vallenca Júlia Ollé assolí una brillant segona posició final en la classificació femenina de la cursa de 5km, finalitzant amb un temps de 19 minuts i 53 segons, tan sols 40 segons després que la vencedora, Carolina Menéndez de l'Esportiu Penedès.

Xavier Ros i Dídac Safont finalitzaren en unes magnífiques segona i tercera posició, respectivament,de la classificació junior de la cursa de 5 km, amb uns temps de 17m 20s i 19m 2s, respectivament, només superats per Naufal Erraoui, del Bikila Tarragona. En X...

Mireia López, campiona d'Espanya cadet de 60 metres tanques

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López s'ha proclamat aquest diumenge campiona d'Espanya en la prova dels 60 metres tanques de categoria cadet, en el marc del campionat disputat durant tot el cap de setmana a Sabadell, i en el què la Montse Montañès fou cinquena en el llançament de pes i en Javier Almale novè en els 60 metres llisos.

Mireia López ha fet una cursa de menys a més, en sortir quarta i anar remuntant durant tota la cursa, fins a igualar-se a la mateixa línia d'arribada amb la Marina Covarrubias (At. Fuenlabrada), en un final emocionatíssim. Els jutges no han pogut determinar quina de les dues atletes havia creuat la línia en primera posició, de manera que han optat per atorgar la medalla d'or compartida a les dues atletes, amb la mateixa marca de 9.15 segons. L'at...

Josep Casas excel·lent a la Marató de Los Ángeles

Alex

Aquest passat diumenge s'ha celebrat la 30a edició de la Marató de Los Ángeles. Uns 26.000 atletes van prendre part d'aquesta marató que va ser guanyada per l'atleta de Kenya Daniel Limo.

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Josep Casas Drets va finalitzar la cursa aturant el crono a les 3:31:49. L'atleta tarragoní va patir el caluros clima que es va registrar aquest passat dumenge.

Excel.lent cap de setmana d'infantils, cadets i juvenils

lluis

Els joves atletes del Club Atletisme Tarragona han completat un dels caps de setmana més exitosos en anys, en els Campionats de Catalunya de pista coberta infantil i cadet i el Nacional juvenil. Javier Almale, campió de Catalunya de 60 metres llisos, Inés Delgado, Berta Sánchez i Mireia López plata en salt d'alçada, salt amb perxa i 60 mt respectivament, el bronze del relleu infantil masculí, el quart lloc de la Monterrat Montañés, les cinquenes posicions de Jan Sans (al Nacional juvenil) i de l'Aleix Lago i l'aluvió de marques personals aconseguides per molts dels que han competit mostren la competitivitat que han mostrat tots ells. Sense oblidar també les excel.lents actuacions de Mario Sánchez, nové en 60 mll, Bernat Verdú 10e en la mateixa prova, Pep Aldave i Mar Vazquez novens en 6...

L'ECAT tanca de forma brillant la temporada de cros en la cursa del Col.legi Turó

lluis

Amb la disputa del Cros del Turó, l'Escola del Club Atletisme Tarragona va tancar diumenge passat la seva temporada de cros 2014-2015, que un any més ha estat un èxit de participació i resultats. L'ECAT ha aconseguit situar-se com l'entitat que més atletes ha aportat en la majoria de les 10 curses disputades, aconseguint que pràcticament totes els atletes de l'Escola prenessin la sortida en almenys una cursa. Aquest esforç s'ha vist a més recompensat amb múltiples victòries i podis aconseguits en totes les curses, així com una important presència en els podis de la classificació final de la Lliga Comarcal 2014-2015, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès.

En quan a participació, l'Escola ha situat a 103 atletes en la classificació final de la Lliga comarcal, entre totes les cate...

4 podis dels veterans del CA Tarragona al Campionat d'Espanya

JosepM

Del 6 al 8 de març es va celebrar el Campionat d'Espanya de Veterans en Pista Coberta a Donostia. El Club Atletisme Tarragona hi va estar representat per 5 atletes obtenint, com a resultats més destacats, una medalla de plata, 3 tercers llocs i 3 quartes posicions.

La Marisa Pradillo (F50) va tenir una jornada de tarda del divendres 6 de març molt intensa ja que, en menys de dues hores, va fer 3 proves i va pujar en dues d'elles al pòdium. En el salt d'alçada aconseguia la medalla de plata en saltar 1,05m en el primer intent. En el salt de llargada, tot i tenir diversos problemes amb el talonament, pujava al tercer lloc del podi en saltar 3,06m. En el llançament de pes, una prova amb molt de nivell, aconseguia la sisena posició amb un millor llançament de 6,79m. En aquesta mateixa prova,...

Cinc atletes de l'ECAT entre els millors al Campionat de Catalunya de combinades

lluis

Un total de cinc atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona han competit aquest cap de setmana entre els millors en el Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta de categories infantil i cadet, que s'ha disputat a Sabadell. Bernat Verdú (11è infantil), Berta Sánchez (9ena infantil), Mar Vázquez (10ena infantil), Javier Almale (10è cadet) i Mireia López (11ena cadet) han competit de manera excel.lent, junt amb l'equip de relleu 4x200 juvenil femení, que no ha pogut assolir el pas a la final tot i realitzar una magnífica cursa.

Bernat Verdú era onzè amb 1.131 punts en la tetratló infantil, durant la qual destacava especialment en els 60 metres llisos, amb 8,36 segons, i el salt d'alçada, amb 1,36 metres.

En la tetratló infantil femenina Berta Sánchez era novena amb 1...