Antonia Royo, campiona de Catalunya dels 10.000 metres

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Antonia Royo Fabregat s'ha proclamat aquest cap de setmana campiona de Catalunya de 10.000 metres en pista en la categoria F-50 en el marc del Campionat de Catalunya disputat aquest dissabte al Camp d'atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramanet. L'Antònia finalitzà la cursa amb un excel.lent registre de 49 minuts, 4 segons i 29 centèssimes, marca que constitueix un nou rècord del club.

En el mateix campionat, Fernando Flores era quart en la cursa de categoria M-45, amb un temps de 36 minuts i 47 segons, mentre que en José F. Garcia Navarrete era  vuitè amb 38 minuts, 55 segons i 40 centèssimes.

 

 

La Diputació de Tarragona dóna suport al CA Tarragona

lluis

 

La Diputació de Tarragona ha concedit al Club Atletisme Tarragona dues ajudes, en el marc de la Convocatòria 2016 de Subvencions a Ajuntaments i Entitats Esportives per Esport Base i activitats esportives extraordinàries.

El club tarragoní ha rebut un primer ajut de suport a l'esport base, concretament de suport a la gran tasca que realitza l'Escola d'atletisme del club tarragoní, que li permetrà consolidar la tasca realitzada fins ara, especialment pel que fa a compra de material, finançament de les llicències dels atletes i dels desplaçaments a competicions.

Per altra banda, li ha estat concedit també al CAT un ajut per les activitats extraordinàries realitzades durant l'any 2016, com són l'organització d'una jornada del Campionat de Catalunya de clubs i la d'una jornada del Campionat ...

Perafort tanca la temporada de cros

BlancaT

L’Escola Josep Veciana de Perafort ha acollit l’últim cros de la temporada. L’ECAT ha tancat la temporada de cros de la millor manera possible, omplint les curses i els podis de lila.

En la categoria cadet, l’única representant de l’Escola, Marta Ros, ha aconseguit acabar amb una victòria. I en categoria infantil, Carla González era 1a i Cristina Iniesta 2a, mentre que Pol Aixalà entrava en 5a posició. També van córrer aquestes curses Oriol Foix i Oriol Aldave.

En categoria aleví, Pol Mascarell i Víctor Penadés eres 3rs, en les categories del 2005 i 2006, respectivament, mentre que Lara Herrera era 2a i Ariadna Suárez 3a, en la del 2005 i Júlia Suárez era 2a a la del 2006. Acabaven també les curses Hugo, Marc, Gerard, Isaac, Alba, Èrika i Cristina.

En categoria benjamí, en les curses del 2...

Bernat Verdú i Mario Sánchez debuten al Campionat d’Espanya cadet

BlancaT

Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya de pista coberta en categoria cadet a Antequera, en el qual l’Escola del Club Atletisme Tarragona ha estat ben representada pel Bernat Verdú als 60 metres tanques i pel Mario Sánchez als 60 metres llisos.

Bernat Verdú començava brillantment el campionat en aconseguir classificar-se per a les semifinals dels 60 mt, en finalitzar 3r de la seva sèrie amb un temps de 8.99 segons. Menys sort va tenir durant la disputa de les semifinals, quan va caure després de tocar la 2a tanca, cosa que li va impedir lluitar per un lloc a la final. La caiguda, però, no li va impedir acabar la cursa, encara que lluny de la resta de competidors.

Mario Sánchez aturava el cronòmetre en uns molt bons 7.60 segons als 60 metres llisos, finalitzant 5...

6 medalles i 8 places de finalista pels veterans del CAT al Nacional de pista coberta

lluis

Els atletes veterans del Club Atletisme Tarragona van assolir un total de sis medalles i altres vuit posicions de finalista en el Campionat d'Espanya de Veterans de pista coberta disputat a la pista madrilenya de Gallur. Marisa Pradillo en dues ocasions, Luis Sáez, Jesus Montolio, Josep Maria Mateo i Pere Pardines són els atletes que van pujar al podi en un campionat que va comptar també amb la presència de Juan Carlos Herrera, Maribel Vallvé i Ana Cristina Velascio, tots ells autors de grans actuacions.

Luis Sáez s'imposava de nou en el salt de llargada M-65 després d'assolir un gran salt de 3,94 metres en el primer intent. També en el salt de llargada, categoria F-55, Marisa Pradillo aconseguia un excel.lent salt de 3,32 metres que li permetien assegurar la medalla de bronze per un...

El César August tanca la lliga comarcal de crossos

BlancaT

Aquest diumenge es va disputar el Cros de l’Escola César August, el qual tancava la temporada de cros. L’ECAT ha sigut, un any més, l’entitat que més atletes ha aportat cros rere cros. Cal destacar, a banda dels guardonats, a 7 atletes de l’Escola que ho han faltat a cap cita de cros: Carla González, Natàlia Sánchez, Ot Pego, Jeroni Flores, Ivan Ferrer, Jan Jacob i Nora Montolio.

Pel que fa als resultats de la Lliga Comarcal de cros, destacar les victòries assolides per els cadets Dídac Safont i Marta Ros, l’alevina Lucía Vega i els benjamins Lluc Subirós i Joan Sinfreu (que han empatat a punts a la categoria del 2007) i Guillem Ferran; les segones posicions dels benjamins Ot Pego i Andrea Molina i dels prebenjamins Eric de la Rosa (defensant el Col·legi Sant Pau) i Ona Sansa; i les terc...

Mireia López frega el podi al Nacional juvenil

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López Urbano va finalitzar en una excel.lent quarta posició final en la prova dels60 metres tanques del Campionat d'Espanya juvenil disputat  aquest cap de setmana a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, i en el que Javier Almale fou semifinalista als 60 metres llisos i Alex Cruset va estar a punt de classificar-se per les semifinals dels 60 metres tanques.
L'atleta tarragonina va començar la competició donant una gran impressió en les eliminatòries del matí, en les que acabava segona de la seva sèrie, amb un gran registre de 8.85s, tot i entrar més pendent d'assegurar la posició que de la marca. Ja per la tarda, Mireia va quallar una gran cursa en les semifinals, en finalitzar segona de la seva semifinal, amb un sensacional registre de...

Bernat Verdú or i Maria Falcó bronze al Campionat de Catalunya cadet

BlancaT

Aquest diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya de pista coberta en categoria cadet, en el qual Bernat Verdú s’ha emportat la medalla d’or en els 60 mt, amb un brillant temps de 8.83 s, havent rebaixat la seva marca personal en les semifinals en aturar el cronòmetre en 8.80 s, i Maria Falcó la de bronze en el salt d’alçada, amb un gran salt de 1,53 m, que alhora suposa marca personal. Bernat també has disputat els 60 mll, que amb un temps de 7.70 s no ha pogut entrar en la final, tot i realitzar també marca personal.

En aquest Campionat també hi ha participat Mario Sánchez als 60 mll i als 60 mt, aconseguint plaça de finalista en finalitzar en 8a posició en ambdues proves, amb uns temps de 7.62 s als llisos i de 9.72 s a les tanques. Berta Sánchez ha finalitzat en 10a posició al ...