El Col.legi Sant Pau, campi

lluis
L´equip del Col.legi Sant Pau Apòstol, presentat com a equip depenent del Club Atletisme Tarragona, es va imposar el passat dissabte dia 23 en la Fase Autonòmica del Torneig Jugando al Atletismo disputada a Igualada. Aquest torneig, impulsat per la Federación Española de Atletismo per a la promoció d´aquest esport entre els menuts, es constitueix com un veritable campionat de Catalunya per equips en categoria aleví, i consta d´una sèrie de proves pensades per als
petits, tals com el salt lateral d´obstacles, el llançament de pilota o d´una javelina d´escuma.

El col.legi tarragoní s´impos

Les lesions aparten al CAT de la lluita pel títol

lluis
El Club Atletisme Tarragona ha finalitzat en setena posició del grup B de primera divisió després de la segona jornada de Lliga disputada aquest diumenge a les pistes municpals de Palafrugell. L'equip tarragoní, que partia amb la quarta plaça com a objectiu, s'ha vist forçat a presentar un equip de circumstà ncies, degut a la plaga de lesions que han patit diversos atletes clau en l'equip durant el cap de setmana, així com la baixa per un greu accident laboral d'un dels capitans, José F. Garcia Navarrete.

El CAT, que ha lluitat durant tot el matí per eludir la darrera posició, ha finalitzat la jornada amb 123 punts, per davant de la UA Barberà , vuitena amb 112 punts, en una jornada en què s'ha imposat de nou el CA Vic, amb 195 punts.

D'aquesta manera, l...

El CAT lluita per la 4a plaça

lluis
El Club Atletisme Tarragona afronta aquest cap de setmana la segona jornada de la Lliga de clubs de primer a divisió, que es disputarà aquest diumenge a Palafrugell. El club tarragoní, sisè després de la primera jornada, haurà de lluitar amb el Cornellà At i la UA Barberà per aconseguir la quarta plaça del grup B, plaça que classifica per a la fase final en lluita pel títol. Aquest resultat suposaria un gran èxit per al club tarragoní, ja que el confirmaria entre l'èlit de la primera divisió, en el seu primer any a la categoria.

El Club Atletisme Tarragona desplaçarà a Palafrugell un equip composat per 24 atletes, que disputarà les proves de 100, 400 i 1500 metres llisos, 110 m tanques, 3.000 m obstacles, salt de triple i amb perxa, llanÃ...

Lliga de Clubs 2005. 2

JAdRi
Després de la fantastica 1º jornada de lliga en que el club es troba colocat en la 6 posició a pocs punts dels equips de davant, agafem aquesta segona jornada amb molta ilusió i amb ganes de lluitar per arribar a la final.


Els atletes convocats per aquesta segona jornada son els següents:


Adri

Gran paper de les noies a la Lliga de clubs

lluis
Les atletes del Club Atletisme Tarragona que van participar aquest cap de setmana a Tarragona en la primera jornada de la Lliga catalana de clubs, dins de l´equip Catalunya meridional, a segona divisió, van mostrar un excel.lent estat de forma, en ocupar posicions capdavanteres en les seves respectives proves.
B

El CAT es 6è en homes en la 1a jornada

lluis
El Club Atletisme Tarragona ocupa la sisena posició del grup B de primera divisió al terme de la primera jornada de la Lliga catalana de clubs, disputada aquest diumenge al Prat del Llobregat. El club tarragoní ha estat lluitant per la quarta posició durant tota la jornada, però una actuació decebedora en la prova del relleu 4x400 que tancava la jornada l'han fet retrocedir fins a la sisena posició, amb 144 punts, per 176.5 del CA Cornellà i 157 de la Unió Colomenca, quart i cinquè classificats. Encapçala la classificació el CA Vic amb 193.5 punts.


A nivell individual, destaca la victòria aconseguida per José Miguel Díaz en els 800 metres llisos amb un temps de 2.00.13, la segona posició de Xavier Sanjuan en salt d'alçada, amb 1.80 metres...

El CAT debuta a Primera Divisi

lluis
El Club Atletisme Tarragona afronta des del proper diumenge el seu debut a la primera divisió de la Lliga Catalana de Clubs, després de l´ascens aconseguit l´any passat. El club tarragoní, que ha passat de tercera a primera divisió en tan sols tres anys, és enguany l´únic representant de la provincia en aquesta categoria.

El debut del club a primera divisió tindr