CURSA DE MONTBRIO

Nene

El domingo 24 de abril, tuvo lugar en la localidad de Montbrió del Camp, otra edición de los 10 kms y 5 kms en ruta.

En los 10 kms tomaron parte Jorge de Andrés, llegando en una excelente 4ª posición, primero en su categoría, con un tiempo de 34.30. En el lugar 97º llegó Amadeo Serres, 2º en su categoría de veterano, con un sensacional 56.57 de crono.

En la carrera corta de 5 kms, compitió Dídac Safont, llegando 9ºde la general y primero en su categoría, con un magnífico tiempo de 19.14.

Excel.lent final del CAT al Campionat de Catalunya de clubs

lluis

L'equip del Club Atletisme Tarragona va finalitzar en la setena posició del grup C, en la final del Campionat de Catalunya de clubs 2016 disputada aquest diumenge a Mataró. L'equip tarragoní va quatllar excel.lents resultats, però es va veure perjudicat per no poder puntuar en vuit de les proves disputades, majoritàriament degut a les lesions. Tot i així, els tarragonins assoliren la setena posició de la final C, amb 165 punts, en un grup molt igualat, en el què s'imposava el CA Granollers amb 183,5 punts. Amb aquest resultat el CAT finalitza el campionat en la 23ena posició absoluta, idèntica posició aconseguida la temporada anterior.
A nivell individual, els tarragonins van realitzar un seguit de grans actuacions, com ho mostra les cinc victòries aconseguides, a més de set segones po...

10 kms. Ciudad de Alcañiz. Campeonato de España de 10 kms en ruta.

Nene

10 kms. Ciudad de Alcañiz. Cto. de España de 10 kms en ruta.

El domingo 24 de abril, tuvo lugar en la localidad de Alcañiz, el campeonato de España de ruta sobre 10 kms. Al cual acudieron tres atletas veteranos representando al CAT.

En un día de cierzo ventoso del Bajo Aragón, con fuertes ráfagas, que dificultaron enormemente el ritmo de los atletas, unos ochocientos atletas tomaron parte en los 10 kms., de los cuales 300 participaban en el campeonato de España.

En la categoría M35, Miguel Godoy Ortiz lograba un excelente 13º puesto, con un magnífico 34.23. En tanto en la categoría M45, tomaban parte Fernando Flores Montes, obteniendo un 21º lugar, con un sensacional 37.34. Y José Fco. García Navarrete llegaba en la 29º posición, con una marca de 40.31.

...

Quatre equips més a la final del Campionat de Catalunya de relleus

BlancaT

Aquest dissabte es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de relleus aleví, infantil i cadet a Mataró. En aquesta, fins a 4 equips de relleus de l’ECAT van aconseguir classificar-se per a la jornada final, un pas que no era gens fàcil, ja que per cada categoria es presentaven prop de 70 equips, i només els 16 primers, en el cas dels relleus curts, i els 8 primers, en els relleus llargs, es podien classificar.

A primera hora del matí, aconseguien el pas a la final els equips aleví femení integrat per Cristina Reyes, Laia Aldave, Natàlia Sánchez i Martina Pomes, que amb un temps de 35.2 segons es classificaven amb el 4t millor temps, i l’aleví masculí format per Gerard Ferrándiz, Hugo Saiz, Egoitz Pedrol i Pol Mascarell, amb un temps de 37.2 segons. El següent equip en class...

El CAT acaba quart al seu grup del Campionat de Catalunya

lluis

El Club Atletisme Tarragona va completar aquest diumenge a Lleida una excel.lent segona jornada de la fase classificatòria del Campionat de Catalunya de clubs 2016, consolidant-se en la quarta posició del grup A, en sumar un total de 18.418 punts. Amb aquesta puntuació, l'equip tarragoní finalitzà en la posició dinovena de la classificació general del campionat, amb un total de 37.991 punts, la millor puntuació i classificació mai assolida per l'equip tarragoní des que aquest campionat va canviar de format al 2013.

Les millors actuacions de la jornada van ser protagonitzades per en Mohamed Maman, segon als 200 metres llisos amb uns excel.lents 22.79 segons i per Bàrbara Pintado, segona al llançament de disc amb un millor llançament de 33.89 metres. Grans resultats i marques també els ass...

Dos equips benjamins a la final del Campionat de Catalunya de relleus

BlancaT

Aquest dissabte es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de relleus benjamí a Castellar del Vallès. L’ECAT hi va estar representada per 4 equips, dos de masculins i dos de femenins, dels quals un de cada va aconseguir classificar-se per a la jornada final que es disputarà a Tarragona el 14 de maig.

El primer equip en aconseguir el pas a la final va ser el format per Unai Ortiz de Landázuri, Joan Sinfreu, Guillem Ferran i Lluc Subirós, que amb un temps de 37.5 segons, van aconseguir classificar-se amb la millor marca d’entre tots els equips participants. El segon equip representant de l’escola era el format per Pau Rozas, Miguel Reyes, Joan Martorell i Ot Pego, que tot i que 3 dels atletes són de primer any, van aconseguir un brillant temps de 41.1 segons, entrant en 4a po...

El CAT acaba quart de grup en la primera jornada del Campionat de Catalunya de clubs

lluis

L'equip sénior del Club Atletisme Tarragona va finalitzar quart del grup A en la primera jornada de la fase classificatòria del Campionat de Catalunya de clubs 2016, disputada a Camp Clar aquest dissabte. Els i les atletes tarragonins van completar una bona jornada, assolint un bon grapat de bones marques, que s'han traduit en un total de 19.573 punts, que els situen en quart lloc de la jornada, en la què el primer lloc fou pel CA Igualada amb 25.540 punts.

L'equip tarragoní va assolir dissabte tres victòries en proves individuals, a càrrec de Mohamed Maman, en els 400 metres llisos, amb uns excel.lents 50.41 segons, de Jan Sans en els 110 metres tanques, amb 15.94 segons, i de Maria Àlvarez en el salt d'alçada, amb 1,58 metres, prova en la què Anna Solé fou segona, amb la mateixa alçada...

El CAT inicia dissabte a Camp Clar la seva participació al Campionat de Catalunya de clubs 2016

lluis

Els i les atletes del Club Atletisme Tarragona afrontaran aquest dissabte una nova edició del Campionat de Catalunya de Clubs 2016, en la jornada inaugural que es disputarà a partir de les 16:15h a l'Estadi Municipal de Camp Clar de Tarragona. Els rivals de l'equip tarragoní seran el Club Esportiu Penedès, el Club Atletisme Igualada, l'Avinent Manresa, el Lleida Unió Atlètica i el Dinami-k Club Atletisme Vilanova. Es disputarà també la primera jornada del Critèrium Català de Clubs, reservada a clubs que només presenten equip masculí o femení, i en el què prendran part el Club Atletisme Cambrils i la Unió Atlètica Montsià.

L'equip del CAT afronta un any més aquest campionat amb un equip de més de 40 atletes, integrat per una sólida base d'atletes séniors, molt ben complementada per alguns...