Ben

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Ivan Benítez i Anna Solé s´han proclamat sotscampions de Catalunya en les proves de llançament de pes i 200 metres llisos, respectivament, del Campionat juvenil que s´ha disputat aquest diumenge a Castellar del Vallés. Amb aquest resultat, ambdos atletes repeteixen la mateixa posició que van assolit tots dos ara fa quinze dies en el Campionat de catalunya juvenil de proves combinades.Ivan Benitez es proclam

Campionat de Catalunya cadet i juvenil

JAdRi
Els atletes del Club Atletisme Tarragona seleccionats per a participar aquets proper cap de setmana en els diferents campionats de Catalunya son els següents:


Campionat de Catalunya cadet (Mataró, diumenge 29 de maig)
- Beatriu Malla, en 300 metres tanques i salt d´alçada


Campionat de Catalunya juvenil (Castellar del Vallès, diumenge 29 de maig)
- Ivan Benítez, en 110 metres tanques i llançament de pes
- Bernat Rocamora, en 100 i 200 metres llisos
- Alvaro Marco, en 110 metres tanques
- Joel Obis, en 2000 metres obstacles
- Agusti Oriol, en salt d´alçada i 1 reserva en 200 metres llisos
- Anna Solé, en 200 metres llisos

El Sant Pau, 6e d'Espanya

lluis
Els alevins del Col.legi Sant Pau Apóstol de Tarragona aconseguiren una brillant sisena posició en la final del 1er Torneig Nacional Jugando al Atletismo, organitzat per la Federación Española de Atletismo i que es disputà el passat dissabte a Valladolid.

L'equip tarragoní, que acudia a aquest campionat després de procalamr-se campió de Catalunya, finalitzà en sisena posició en ser segon de la final B (posicions 5ena a 8ena), per tan sols mig punt de diferència respecte el primer classificat, el Col.legi Narciso Yepes, de múrcia. Pel matí, en la fase classificatòria, els tarragonins també foren segons, únicament superats pels que al final serien els guanyadors absoluts, el Col.legi Martin Luther King de Tenerife.

L'equip del Sant Pau, entrena...

Els alevins del Sant Pau a Valladolid

lluis
L'equip aleví del Col.legi Sant Pau Apòstol de Tarragona disputaran aquest cap de setmana la fase final del primer Torneo Nacional Jugando al Atletismo, que tindrà lloc al Pabellón Polideportivo Pisuerga de Valladolid. L'equip tarragoní estarà format per Marc José Díaz, José Martínez, Eloi Mínguez, Jaume Monguió i Pol Gené, els mateixos atletes que aconseguiren la victòria en la fase autonòmica, disputada a Igualada i que els donà dret a participar en la Fase final.


La competició es disputa en dues fases. El dissabte pel matí es disputarà la Fase classificatòria, en la que els equips, en grups de quatre, disputen les proves de carrera de 10 x 10 metres, Salt lateral d'un obstacle baix, llançament dorsal per sobre del cap de pilo...

Solé i Benítez, sotscampions de Catalunya

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Anna Solé i Iván Benítez es proclamaren sotscampions de Catalunya juvenil de proves combinades en el Campionat de Catalunya de l'especialitat disputat aquest cap de setmana a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.


Anna Solé finalitzà en segona posició, amb 3.452 punts en la prova de l'hexathló, rera l'atleta gironina Tamara del Río (Aquadiver GEiEG), que s'imposà amb 3.671 punts. Solé va completar un magnífic concurs, en el que va fer marca personal en quatre de les sis proves disputades, i aconseguia la primera plaça en les proves de llançament de pes i 600 metres llisos . Les seves marques foren 16.03 segons als 100 metres tanques, 1,53 metres en el salt d' alçada, 9,24 metres al llançament de pes, 5,26...

Estatal Universitari i Catal

lluis
Els atletes Bà rbara Pintado, Álvaro Sáez i Adrià Serres participaran aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya Universitari de pista a l'aire lliure, que es disputaran a Malaga. Tots tres atletes participaran en representació de la Universitat Rovira i Virgili, en la qual estan cursant els seus estudis universitaris.

Bà rbara Pintado, actual campiona de Catalunya università ria, participarà en la seva especialitat, com és el llançament de disc, amb l'objectiu de superar la seva marca i apropar-se a les medalles.
Per la seva banda, Álvaro Sáez es troba ja recuperat de les seves molèsties i amb anims renovats, despres de la seva gran actuació en la Lliga de clubs, en la que va obligar a l'atleta olímpic Jordi Mayoral a correr de valent per superar...

7 medalles al Territorial de promoció - 3a jornada

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona van sumar un total de set medalles durant la tercera jornada del Campionat Territorial de promoció que es disputà el passat dissabte a les pistes municipals de Camp Clar a Tarragona.

Ivan Benítez encapçalà la representació del club tarragoní, en proclamar-se campió territorial en llançament de disc, amb una marca de 40.65 metres, i sotscampió en salt d'alçada, amb 1.69 metres. En aquesta prova, Agustí Oriol, també amb 1.69 metres (marca personal), es proclamà campió territorial, pel menor número d'intents nuls.

En la prova dels 300 metres llisos, Bernat Rocamora fou segon, amb un temps de 38.1 segons, per davant d'Agustí Oriol, tercer amb 38.7 segons, i d'Oscar Aguirre, cinquè amb 44.1 segons. Tot...